Chat with us, powered by LiveChat Värmelampa Classic - 1223 KOPPAR
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Stayhot

Värmelampa Classic - 1223 KOPPAR

Svensktillverkad värmelampa från Stayhot med hög kvalité. Anodiserad aluminium med koppar design. Levereras med takkopp, kabel och dragavlastning. Med on/off brytare på chassit. Värmekällan är av stänksäkert hårdglas på 250 watt.

Artikelnr 198-1223-K
 
Exkl. moms:
3 720 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Varmhållning med kvalité och design skapar intryck

Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter för restauranger, hotell, café och matserveringar. Med över 30 års erfarenhet av branschen och tillverkning i Sverige är detta en produkt med kvalitet, rätt funktion och bra pris. Om du någon gång ätit mat ute på någon av landets krogar är chansen stor att du funnit Stayhots värmelampor hängandes vid serveringen. Funktionella, eleganta och kvalitativa värmelampor som håller måttet för kökets hårda tag.

Stayhot Classic 1223 i Koppar

En snygg värmelampa för installation med kabel. Levereras med takkopp, kabel, dragavlastare för möjlighet att ställa in önskad höjd på lampan. Storsäljare som tillverkas i aluminium. Levereras komplett med värmekällan, en 250 watt IR lampa i stänksäkert hårdglas med vitt sken. Värmelampan har även en on/off brytare som sitter monterad i chassit och gör det enkelt att sätta på och stänga av lampan. Vi rekommenderar att ha värmelampans underkant ca 30-40cm ovanför maten.

Produktinformation

Färg Koppar

Diameter 180mm Höjd 350mm

Anslutning 230 volt

Effekt 250 watt

Takkopp Ja, med dragavlastning

Extrafunktion On/off brytare