Chat with us, powered by LiveChat Värmelampa Classic - 1222 VALFRI FÄRG
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Stayhot

Värmelampa Classic - 1222 VALFRI FÄRG

Varmhållning av mat med värmelampa skapar intryck Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter för restauranger, hotell, caf&eacute och matserveringar.

Artikelnr 198-1222-KSP
 
Exkl. moms:
3 720 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Varmhållning av mat med värmelampa skapar intryck

Stayhot utvecklar, tillverkar och säljer Sveriges finaste och mest pålitliga varmhållningsprodukter för restauranger, hotell, caf&eacute och matserveringar. Med över 30 års erfarenhet av branchen och tillverkning i Sverige är detta en produkt med kvalitet, rätt funktion och bra pris. Om du någon gång ätit mat ute på någon av landets krogar är chansen stor att du funnit stayhots värmelampor hängandes vid servering för varmhållning av mat. Funktionella, eleganta och kvalitativa värmelampor som håller måttet för kökets hårda tag.

Stayhot Classic 1222 lackerad i valfri frärg

En snygg värmelampa med rätt pris. Storsäljare som tillverkas i anodiserad aluminium och lackerad med valfri färg -Ral kulörer. Levereras komplett med värmekällan, en 250 watt IR lampa i stänksäkert hårdglas med vitt sken och anslutningskabel på 1700mm. Levereras med takknopp, kabel och dragavlastare för injustering för fast installation i tex. tak, hylla eller liknande (utan hissfunktion). Vi rekommenderar att ha värmelampans underkant ca 30-40cm ovanför maten.

Produktinformation 1222-KSP

Färg Valfri färg (RAL Kulör)
Diameter 180 mm
Höjd 290 mm
Anslutning 230 volt
Effekt 250 watt
Kabellängd 1900 mm

"