Chat with us, powered by LiveChat Spidocook SP 010 ER Klämgrill enkel
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Spidocook

Spidocook SP 010 ER Klämgrill enkel

Spidocook SP 010 ER klämgrill med digital styrning och räfflad grillyta i svart glaskeramik. SPIDOGLASS-serien är perfekt för snabbmat men är också anpassad att ha i köket!

Artikelnr 289-SP010ER
 
Exkl. moms:
12 600 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Spidocook SP 010 ER Klämgrill enkel

Den här nivån på klämgrill är något du måste prova, känna och uppleva. Med Spidocook når du temperatur upp till 400°C vilket gör att du inte bara kan tillaga panini och smörgåsar utan även tillaga kött eller andra maträtter - rakt på grillen!

Tack vare en non-stick yta av glaskeramik kan du tillaga olika maträtter direkt efter varandra utan att det tar smak. Ytan har inge porer vilket gör att den inte kan absorbera matrester som kan påverka smak och lukt. Med glaskeramik har du också en yta som är otroligt enkel att rengöra.

Spidocooks klämgrillar kommer i några olika utföranden. Med svart eller transparent glas, slät eller räfflad yta samt olika effekter och storlekar.

Du sparar både tid och energiförbrukning!

  • Upp till 60 % snabbare på förvärmning tack vare "SHBTM Plus".
  • Upp till 60 % snålare energiförbrukning tack vare "Protek.SafeTM"

Varför glaskeramik istället för gjutjärn?

En stor skillnad på non-stick-glas mot traditionella gjutjärnsgrillar är att glaskeramik är det motståndskraftig mot slag och termiska stötar, tar inte upp lukter och smaker, absorberar inte smaken av mat och låter dig laga olika typer av maträtter efter varandra samtidigt som de behåller sina smak och doft.

Svart eller transparent glas?

  • Transparent glas är framtagen för "tunnare" mat så som bacon, rostat bröd, ägg m.m
  • Svart glas för "tjockare" mat så som hamburgare, kött, filéer m.m.

Slät eller räfflad grillyta?

Spidocooks klämgrillar finns både med helt släta grillytor eller med räfflad/slät yta som kombination. Det är bra din fantasi som sätter gränserna!

Hygien och rengöring

Tack vare grillytor i non-stick glaskeramik blir rengöringen otroligt enkel. Grillytan är alltså helt utan porer som gör att matrester aldrig kan fastna. Detta ihop med rundade hörn runt grillytan för vätskor gör att rengöringen blir enkel. löstagbara droppskålen tömmer du sedan enkelt och skålen kan sedan sättas tillbaka efter rengöringen.

Vi rekommenderar att du använder dig av Spidoclean sprayrengöring till din Spidocook klämgrill. Den är speciellt utvecklad för att rengöra klämgrillen, glaset och stålet i Spidocook-produkterna. Kör du det inbyggda rengöringsprogrammet så blir det enkelt. (1) Spraya (2) Vänta 2 minuter (3) Torka av. Klart!

Teknisk information

Styrning: Digital
Grillyta: 250 x 250 mm
Anslutning: 1,5 kW / 230 V~ 1N / 50-60 hz
Vikt: 10 kg
Storlek: 331 x 176 x 458 mm

Sedan 1993 har Spidocook levererat produkter för att underlätta i köket, baren eller cafét och samtidigt alltid ge ett helt fantastiskt resultat. Spidocook-produkterna är designade för att ge dig extrem praktisk användning, mångsidighet och utmärkta matlagningsresultat. Idag finns Spidocook i 60 länder och vi är glada och stolta återförsäljare!