Chat with us, powered by LiveChat Prodel Swift Tarmac Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel Swift Tarmac Svart

Slitstark väska för mattransport anpassad för att monteras på cykel, moped eller motorcykel.

Artikelnr 291-5752
 
Exkl. moms:
850 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel Swift Tarmac Svart

Slitstark, lätt men ändå väldigt praktisk! Swift Tarmac är designad med vattenavvisande presenning och detaljerad med reflekterande remsor. Det yttre skalet på Swift Tarmac är också vattentätt och UV-skyddat mot solen. Insidan av väskan är tillverkad av ett aluminiumlaminerat tyg som ser till att hålla matens temperatur. Väskan har också 3 kardborreband på tre sidor av väskan så att du kan sätta ditt varumärke och design på den.

Väskan monteras på baksidan av cykeln med hjälp av skruvar och bultar för att fästa väskan på grillen. Slutligen, det bästa med den snabba asfalten är att den lätt fälls ner och fixeras inuti metallbasen så att du kan lägga undan den på ett snyggt sätt.

Egen logga och marknadsföring
Swift Tarmac har också 3 kardborreband på tre sidor av väskan så att du kan sätta ditt varumärke och design på den. Vi hjälper dig att ta fram dessa plattor med Er logga eller önskad reklam. Kontakta oss för mer information och offert

Teknisk information:

Vikt: -
Innermått: 450 x 450 x 350 mm
Yttermått: 450 x 440 x 350 mm
Kapacitet: 76 Liter

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!