Chat with us, powered by LiveChat Prodel Dura Light 332 Pizzabag Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel Dura Light 332 Pizzabag Svart

Pizzaväska av absoluta toppklass för transport av pizzor från ugn till kund!

Artikelnr 291-201
 
Exkl. moms:
202 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel Dura Light 332 Pizzabag Svart

Sluta använda traditionella pizzalådor! Titta istället på Prodel Bags isolerade pizzaväskor designade för att vara billiga utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet.

Dura Light är en pizzaväska tillverkad i 100% polyestertextil med bra ventilering och mycket enkel att tvätta och rengöra. Tack vare 3-lagers isolering är värmehållningen betydligt bättre än många enklare modeller och gör att pizzorna håller sig varma under en lång tid.

Väskan har en trippel YKK kardborreband utvecklad för att säkerställa hållbarhet och säkerhet. Denna pizzaväska även utrustad med rejäla handtag och med innerficka med dragkedja där man kan ha t.ex. anteckningsblock, menyer eller kryddor.

Podel Bags är väskan för dig som har de absolut högsta kraven på transportväskor. Du känner igen väskorna från b.la. Foodora. Detta är väskor av absolut högsta kvalitet, möjlighet att ta fram specialfärger, logo m.m.

Teknisk information

Vikt: 429 g
Innermått: 330 x 330 x 120 mm
Yttermått: 340 x 340 x 130 mm
Kapacitet: 13,6 Liter

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!