Chat with us, powered by LiveChat Prodel 82-1 Ryggsäck Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel 82-1 Ryggsäck Svart

Med låg vikt och enkel användning blev valet enkelt för b.la Foodora och Uber Eats när de valde denna väska. Perfekt för både mat- och paketleveranser!

Artikelnr 291-2495
 
Exkl. moms:
938 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel 82-1 Ryggsäck Svart

Spana in denna budväska i modern stil som är gjord för leverans av stora paket och beställningar. Denna väska har en låg vikt, är lätt att använda och används av b.la. Foodora och Uber Eats. Det är en perfekt väska för matleveranser varje dag.

Väskan är designad med "Roll-top stängning" ihop med kraftiga plastspännen. Med "Easy-Roll down" stängningssystem stänger man väskan på 2 sekunder och säkrar den enkelt med spännet. Prodel 82-1 är definitivt lättast att använda och den mest effektiva ryggsäcken. 

Vattentät, vattenavvisande och antibakteriell
Flexy är gjord av 900D-tyg som inte bara är lätt med låg vikt utan även andas, är vattentätt och vattenavvisande. Utöver det är ygets sömmar behandlade med en speciallösning som förhindrar att vatten läcker in i i väskan. Detta gör att väskan är perfekt för matleveranser mitt i kraftiga regn och vinterväder!

Väskan är tillverkad av antibakteriella tyger vilket är perfekt för mattrasport. Antimikrobiella ämnens primära funktion är att förhindra att bakterier och andra mikroorganismer som lever och växer på tyger.

Ergonomisk och låg vikt
Förutom att väskan har en låg vikt är den designad för bästa möjliga ergonomi för föraren. Ryggsäcken har ett ryggstöd utrustat med en stödjande vadderat stycke för att sitta bekvämt och stabilt. Dessutom är baksidan ventilerad för att att få bort mycket värme mot ryggen. 82-1 har även rejäla justerbara vadderade axelband. Remmarna sitter tätt på axeln för att säkerställa extra komfort och säkerhet. Remmarna  är givetvis justerbara för en bekväm upplevelse.

Prodel 81-1 ryggsäck är även utrustad reflexer så föraren syns tydligt när det är mörkt samt med en sidficka som ger extra förvaring för t.ex. en vattenflaska, bestick eller kryddor. 

Denna väska finns även i färgerna Gul, röd, lila, rosa, grön, blå och orange. Kontakta oss för mer information.

Teknisk information

Vikt: 1,6 kg
Innermått: 395 x 50/240 x 570 mm
Yttermått: 395 x 50/240 x 570 mm
Kapacitet: 54 Liter

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!