Chat with us, powered by LiveChat Prodel 22-HT Väska Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

ProDel Bags

Prodel 22-HT Väska Svart

Stabil vattentät toppmatad handväska för mattransport med robusta dragkedjor med hyllsystem i tvånivåer som gör hanteringen väldigt enkel!

Artikelnr 291-363
 
Exkl. moms:
1 083 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Prodel 22-HT Väska Svart

Stabil toppmatad handväska för mattransport tillverkad med aluminiumram, vattentätt tyg, extra robusta YKK-dragkedjor (tillverkade i Japan) och med hyllsystem i tvånivåer som gör hanteringen väldigt enkel!

Tack vare det horisontella 2-plans hyllsystemet går det enkelt att separera matbeställningarna och dra full nytta av hela utrymmet i väskan. Den är tjockt isolerad med 4 lager vilket gör att maten håller sig kall eller varm under hela leveransen. Väskan har 4 stabila plastfötter på undersidan som gör att man kan placera ner den på backen även om de är blött, utan att den blir fuktig.

Som tillval finns värmeelement för 230V eller 12V att köpa till. Kontakta oss för mer information.

Vattentät, vattenavvisande och antibakteriell
22-HT är gjord av 900D-tyg som inte bara är lätt med låg vikt utan även andas, är vattentätt och vattenavvisande. Utöver det är ygets sömmar behandlade med en speciallösning som förhindrar att vatten läcker in i i väskan. Detta gör att väskan är perfekt för matleveranser mitt i kraftiga regn och vinterväder!

Väskan är tillverkad av antibakteriella tyger vilket är perfekt för mattrasport. Antimikrobiella ämnens primära funktion är att förhindra att bakterier och andra mikroorganismer som lever och växer på tyger.

Egen logga och marknadsföring
Väskan har kardborre i ruta på sidan, redo för montering av egen logga eller marknadsföring. Vi hjälper dig att ta fram dessa plattor med Er logga eller önskad reklam. Kontakta oss för mer information och offert

Teknisk information

Vikt: 2,2 kg
Innermått: 385 x 400 x 320 mm
Yttermått: 440 x 440 x 370 mm
Kapacitet: 49,28 Liter 

PRODEL tar fram och utvecklar produkter efter behov. De utvecklar kreativa lösningar och levererar professionella produkter över hela världen. Prodel erbjuder högkvalitativa lösningar till leverans-, take-away- och restaurangbranschen. Med produktionsanläggningar, kontor och lager i Europa och Mellanöstern. PRODEL erbjuder dig en komplett helhetslösning för dina leveransbehov.

Med produkter från PRODEL kan du förvänta dig att uppnå mer genom att du kan leverera fler varor i bättre skick och till en lägre (CPDT) kostnad per leveransresa. 

Med transportväskor från PRODEL kan du dessutom få skräddarsydda med din logo och reklam.

 

Prodel har under åren levererat transportväskor och produkter åt stora namn så som McDonalds, Foodora, PizzaHut, UberEats, Burger King och många fler!