Chat with us, powered by LiveChat Mychef - Filtersats Kolfilter
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef - Filtersats Kolfilter

Kolfilter till Mychef Quick som möjliggör att placera snabbugnen vart du vill, utan att behöva ventilation! Plug-n-play!

Artikelnr 247-MYCHA436
 
Exkl. moms:
3 284 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef QUICK intern katalysatorsats

Filterkitt plug-n-play som möjliggör placering av QUICK-ugnen på platser utan frånluftsventilation. Katalysatortekniken tar bort behovet för externt utsug och ventilation vilket gör att du kan placera ugnen på många fler ställen än vad du annars kan!

Hur ofta behöver man byta filtret?

Det är svårt att svara på hur ofta du behöver byta filter. Allt från 3 månader till upp till 12 månader. Allt beror på hur mycket och stor användningen är och vilken typ av mat som tillagas.

Hur monteras filtret?

Detta kit är plug-n-play och monteras enkelt in utan att behöva hjälp av servicetekniker. I manualen står det steg för steg hur man gör tillsammans med bilder. Filtret placeras inuti ugnen/kammaren upptill längst upp med två skruv (medföljer). Plåtarna som behöver demonteras är samma plåtar som tas ur vid rengöring vilket betyder att detta är superenkelt och går väldigt snabbt!

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.