Chat with us, powered by LiveChat Mychef - Elanslutningsomvandlare för COOK 6 2/1
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef - Elanslutningsomvandlare för COOK 6 2/1

Mychef COOK UP - Elanslutningsomvandlare från 400 till 230 Volt Elanslutning 230 V 3L 50-60Hz för COOK 6 2/1Endast som tillval Den här produkten är ett tillval till en produkt och går därför inte att beställa enskilt.

Artikelnr 247-MYCHA287
 
Exkl. moms:
4 106 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef COOK UP - Elanslutningsomvandlare från 400 till 230 Volt

Elanslutning 230 V 3L 50-60Hz för COOK 6 2/1

Endast som tillval

Den här produkten är ett tillval till en produkt och går därför inte att beställa enskilt. Gå till berörd produkt gör dina tillval och slutför sen beställningen.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.