Chat with us, powered by LiveChat Mychef COOK PRO 10 GN 1/1 - UltraVioletSteam-kit
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef COOK PRO 10 GN 1/1 - UltraVioletSteam-kit

Mychef COOK PRO 10 GN 1/1 - UltraVioletSteam-kit för Med den här tillsatsen får du helt ren, steriliserad och patogenfri ånga i din COOK PRO ugn tack vare patenterad ultraviolett strålningsteknik.

Artikelnr 247-MYCHA385
 
Exkl. moms:
8 129 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef COOK PRO 10 GN 1/1 - UltraVioletSteam-kit för

Med den här tillsatsen får du helt ren, steriliserad och patogenfri ånga i din COOK PRO ugn tack vare patenterad ultraviolett strålningsteknik.

Mychef.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vatten

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.