Chat with us, powered by LiveChat Mychef COOK MASTER - Insticksgivare / Sond för sous-vide 
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef COOK MASTER - Insticksgivare / Sond för sous-vide 

Mychef COOK MASTER - Insticksgivare / Sond för sous-vide  Denna sond/ instiksgivare fungerar utmärkt för temperaturkontroller vid sous-vide.

Artikelnr 247-MYCHA185
 
Exkl. moms:
2 833 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef COOK MASTER - Insticksgivare / Sond för sous-vide 

Denna sond/ instiksgivare fungerar utmärkt för temperaturkontroller vid sous-vide. Sonden är gjord för att använda till sous vide och lämpar sig inte för högre omgivande temperaturer än 90°C. Mätområde -60°C – +90°C.

● Ø 1,5 mm med vass spets
● Snabb responstid
● Magnetisk kontakt 

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.