Chat with us, powered by LiveChat RATIONAL Underhållstablett - Care-Tabs för SelfCookingCenter® med CareControl
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Rational

RATIONAL Underhållstablett - Care-Tabs för SelfCookingCenter® med CareControl

Blå påse med care tabs för avkalkning av din Rational ugn. Innehåller 150st avkalkningstabeletter i varje hink.

Artikelnr 191-56.00.562
 
Exkl. moms:
1 240 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Blå avlång påse till Rational ugn med care tabs för avkalkning

Vi rekommenderar att endast använda orginal produkter till Rationalugnar..

RATIONAL blå underhållstablett Care-Tabs för SelfCookingCenter® med CareControl

För ugnar från 2008/10 med CareControl. Dessa ugnar är märkta med CareControl logo: Om märket försvunnit eller saknas kan man även se det om ugnen har ett speciellt fack bredvid pistolmunstycket.

Hur används produkten?

Blå avlång påse som innehåller 4st tabletter. När ugnen talar om att man skall använda 1st då är det n påse med 4st tabletter som skall användas (ugnen anger aldrig antal tabletter utan endast antal påsar) För sköljning av rational SelfCookingCenter kombiungar tillverkade efter september 2008 (endast till SSC ungar) Det sitter vanligtvis ett klistermärke med texten "CareControl" på ugnen och då är detta rätt tabletter för den ugnen. Om ugnen har en blå utdragslucka passar dessa tabletter, tabletterna läggs i den blå utdragsluckan som finns på ugnens framsida. Varje påse med CareTabs innehåller 6st mindre avkalkningstabetter. Ugnen talar om hur många tabletter du ska använda beroende på hur den används och vilket rengörningsprogram man valt. OBS! Notera att om ugnen säger 1 tablett är det en komplett påse med 6st mindre tabletter man ska dosera.

Underhåll och skötsel av din Rational ugn

Underhållsprodukterna är speciellt anpassade till de krav som ställs på skötsel av RATIONAL ugnarna. Endast när original RATIONAL underhållsprodukter används är det garanterat att värdet på din investering bibehålls. Original RATIONAL underhållsprodukter står för: - bästa rengöringsresultat - kraft mot smuts och kalk - dryg användning - dealisk långtidsskötsel - maximal driftsäkerhet - optimal hygiensäkerhet för hygienisk mat - minimala kostnader för rengöring och skötsel

Rational service partner

Som servicepartner till Rational kan vi alltid erbjuda snabba leveranser av reservdelar, tillbehör, skötselprodukter som rengörning eller avkalkning samt nya ugnar. Hör alltid med oss först.

Rational är en av de största med tillverkning av ugn och kokgrytor. Vi på Widab är cetifierad Rational-partner vilket betyder att vi kan hjälpa till med allt för ugn, rådgivning, reservdelar eller skötselprodukter. Här hittar du både ugnar, andra maskiner samt reservdelar.