Chat with us, powered by LiveChat Mychef Bakershop AIR-S 460x330
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef Bakershop AIR-S 460x330

Mychef BAKERSHOP AIR-S - Konvektionsugn med justerbar fuktighet 460 x 330 mm Smidig konvektionsugn för bakning av frysta bageri- och konditorivaror.

Artikelnr 247-BSS3300A-head
 
Exkl. moms:
17 126 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef BAKERSHOP AIR-S - Konvektionsugn med justerbar fuktighet 460 x 330 mm

Smidig konvektionsugn för bakning av frysta bageri- och konditorivaror. Perfekt för kaféer, små butiker, stormarknader, snabbmatsrestauranger eller bagerikedjor. Mychef BAKERSHOP är en varmluftsugn speciellt framtagen för att förenkla arbetet så mycket som möjligt och baka mot klockan med enkla parametrar. 

Med justerbar luftfuktighet ger varmluftsugnens automatiska fuktinjektionssystem precis rätt mängd ånga under tillagningen för att förhindra ett torrt resultat och istället ge ett så färskt resultat så länge som möjligt.

Övervaka ugnens aktivitet och fjärrstyr flera parametrar med din mobiltelefon, surfplatta eller dator enkelt och var du än är. Förvärm den innan du kommer till din restaurang, stäng av den när den har avslutat sin tvättcykel, spara recept eller styr alla dina ugnar från en enda kontrollpanel. 

Två tillagningslägen: Konvektion (från 30º till 260ºC) Blandat: konvektion + luftfuktighet (från 30º till 260ºC)

● Justerbar luftfuktighet
● Perfekt för att baka bröd

● Enkel att använda

Kapacitet: 3-4 plåtar x 460 x 330 mm
Mått utvändigt (BxDxH): 620 x 690 x 430-522 mm
Vikt: 39-53 kg
Effekt: 3,6 kW
Elanslutning: 230V/L+N/50-60

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.