Chat with us, powered by LiveChat Mychef BAKE MASTER 600x400
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef BAKE MASTER 600x400

Mychef BAKE MASTER - Bageriugn 600x400 mm.

Artikelnr 247-BME4100D-head
 
Exkl. moms:
39 158 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef BAKE MASTER - Bageriugn 600x400 mm.

Mychef BAKE MASTER är den idealiska kombiugnen för konditorer och bagare som försöker få ett utmärkt resultat vid varje tillagning. Den homogena fördelningen av luft och luftfuktighet i kokkammaren uppnår önskad enhetlighet i verksamheter som konditori, bageri och livsmedelsbutiker.

Kombiugn för obegränsat antal rätter
Mychef BAKE är en kombiugn med tre tillagningslägen: konvention, kombi och ånga. Dess SmartClima Plus-teknik justerar automatiskt ugnens luftfuktighetsnivå, injicerar eller drar ut ånga för perfekt matlagning varje gång. Och dess intelligenta MultiSteam-, UltraVioletSteam- och DryOut Plus-system samordnar sig för att uppnå den mest konsekventa tillagningen och de mest saftiga rätterna. Mychef BAKE tillagar alla typer av bröd, kakor, pajer, kex och delikatesser som macaroons med absolut konsistens och oslagbart resultat.

Ånga på rekordtid
Mychef BAKE är utrustad med MultiSteam som standard, det snabbaste revolutionerande systemet för ånggenerering på marknaden. Njut av tät ånga från 30 ºC på bara 45 sekunder med hjälp av utrustningen. Och inga underhållskostnader. Mychef BAKE professionell kombiugn genererar ånga 5 gånger snabbare än traditionella ugnar eller direktinsprutningssystem. Med minimal vattenförbrukning får du den snabbaste, tätaste ångan.

● Ånga på rekordtid
● Perfekt ugn för bageriet
● Lätt att rengöra

Kapacitet: 4-10 plåtar x 600 x 400 mm
Mått utvändigt: 760 x 785 x 750-1155 mm
Vikt: 79-166 kg
Effekt: 7,3 - 18,9 kW
Elanslutning: 400/3L+N/50-60

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.