Chat with us, powered by LiveChat Pommesvärmeri Wery BSEI 64
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Wery

Pommesvärmeri Wery BSEI 64

Wery pommes fritt värmeri för restaurang, gatukök och pizzeria. BSEI 64 med justerbar under och övervärme som går att justera var för sig.

Artikelnr 132-1233.4004
 
Exkl. moms:
12 240 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Wery BSEI 64 Pommesvärmeri för restaurang, gatukök och pizzeria

Wery elektrisk pommes frittes värmeri BSEI 64 (kallas även ibland för saltstation) är utrustad termostatstyrd justerbar undervärme där elementet sitter skyddat under kantinen samt värme ovanifrån som sker med infrarött element. Undervärmen och övervärmen går att justera induviduellt. Enheten levereras med 1st GN 1/1 Kantin samt löstagbar perforerad botten.

Varför ska jag välja en Wery?

Effektiv

Wery elektriska pommesfrittes värmeri BSEI 64 är en effektiv, snabb och robust värmare för pommes och perfekt kompliment till fritösen. Vi rekommendrar att varmhålla stripsen i ca 5-10 minuter för bästa och färskaste resultat. Lämplig för gatukök och restauranger.

Lång livslängd
Wery elektriska stripsvärmare är tillverkad helt i rostfritt stål, allt från topp, sidor och chassi, vilket borgar för lång livslängd. Alla reglagen är utförda så att de skyddas från vatten. CE-godkänd och levereras med utförlig svensk bruksanvisning

Placering och Säkerhet
Enheten bör placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Fritöser bör aldrig placeras intill pastakokeri, vattenbad eller annan vattenkälla.

Tillbehör (tillval får köpas till)
hopkopplingslist,

Kvalite, livslängd och service
Wery har funnits i Sverige i många år och har fått utvecklats ihop med Svenska kunder. Kunskapen om kökserien är hög och reservdelar finns i Sverige den dagen det värsta skulle hända.

Produkt information Wery BSEI 64

Effekt: 2 kW
Anslutning el: 230V ~1N 50Hz AC
Rek. säkring: 10A
Rek. anslutningskabel: 3x1,5 mm2
Dimension: BxDxH: 400x600x295 mm
Vikt bto/nto: 21/20 kg
Art. Nr: 1233.4004

I snart 40 år har Wery gjort sin tjänst på den Svenska marknaden och tillverkat av förstklassiga maskiner så som fritöser, stekbord grillar och värmerier (m.m.) till restaurang och storkök. Hos oss finner du hela werys sortiment och alla reservdelar.