Chat with us, powered by LiveChat Grillhalster Wery CWE 64
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Wery

Grillhalster Wery CWE 64

Wery CWE 64 elektrisk grill för restaurang, storkök och gatukök. Kraftfull och rejäl grill med rostfria förstärkta grillelement där grillningen sker direkt på elementen för att erhålla möjlighet till höga temperaturer och garanterade grillränder på livsmedlet.

Artikelnr 132-1232.5404
 
Exkl. moms:
22 400 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Wery CWE 64 grill för restaurang, gatukök och pizzeria

Wery elektrisk grill CWE64 är utrustad med förstärkta grillelement på hela 8kw. Grillning sker direkt på elementen vilket gör det möjligt att grilla på riktigt höga temperaturer och garanterade grillränder som ökar aptiten för ögat. Grillen är även utrustat med en löstagbar vattenbehållare som ger en liten vapo grill effekt samt underlättar rengörning och minskar rök och os i köket. Enheten är termostatstyrd, temperaturen kan regleras i 6 olika temperatursteg. Enheten levereras med hallsterskrapa.

Varför ska jag välja en Wery?

Effektiv

Effektiv Wery elektrisk grill CWE 64 är en effektiv grill som värms upp snabbt. Perfekt för de flesta typer av grillning utan stekfett. Grillyta på hela 26 x 42 cm. Lämplig för gatukök och restauranger.
Lång livslängd
Wery elektrisk grill är tillverkad med förstärkta rostfria grillelement samt topp, sidor och chassi i rostfri stål, vilket borgar för lång livslängd. Alla reglagen är utförda så att de skyddas från vatten. CE-godkänd och levereras med utförlig svensk bruksanvisning
Placering och Säkerhet
Enheten bör placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Fritöser bör aldrig placeras intill pastakokeri, vattenbad eller annan vattenkälla.
Tillbehör (tillval får köpas till)
hopkopplingslist,
Kvalite, livslängd och service
Wery har funnits i Sverige i många år och har fått utvecklats ihop med Svenska kunder. Kunskapen om kökserien är hög och reservdelar finns i Sverige den dagen det värsta skulle hända.

Produkt information Wery CWE 64

Effekt: 4,1 kW
Anslutning el: 400V ~3N 50Hz AC
Rek. säkring: 6A
Rek. anslutningskabel: 5x1,5 mm2
Dimension: BxDxH: 400x600x295 mm
Vikt bto/nto: 24/22 kg
Art. Nr: 1232.5404

I snart 40 år har Wery gjort sin tjänst på den Svenska marknaden och tillverkat av förstklassiga maskiner så som fritöser, stekbord grillar och värmerier (m.m.) till restaurang och storkök. Hos oss finner du hela werys sortiment och alla reservdelar.