Chat with us, powered by LiveChat Fritös Wery FQE 64
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Wery

Fritös Wery FQE 64

Den otroligt populära fritösen har nu blivit ännu bättre - ny ventil och avtappningsrör

Artikelnr 132-1234.0060-head
 
Exkl. moms:
21 300 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Fritös Wery FQE 64 för restaurang, gatukök och pizzeria

Wery elektrisk fritös FQE 64 är utrustad med en 10 liters bassäng med alternativ på element på 6 kW och 9 kW. Enheten är termostatstyrd, temperaturen kan regleras mellan 100 –180°C. Elementet kan fällas upp ur bassängen vilket förenklar rengöring. Enheten levereras med helkorg och lock.

Varför ska jag välja en Wery?

Effektiv och smidig bänkfritös
Wery elektrisk fritös FQE 64 värms upp snabbt. Från vilotemperatur 140°C tar uppvärmningen till friteringstemperatur 180ºC endast någon minut, temperaturen bör sänkas när fritösen inte används, det förlänger oljans livslängd. Enheten har avtappningsventil bakom frontplåten och avtagbart avtappningsrör för att underlätta avtappning och filtrering. Lämplig för gatukök och mindre restauranger.

Lång livslängd
Wery elektrisk fritös är tillverkad med djuppressad rostfri bassäng, front och sidor i rostfritt stål, vilket borgar för lång livslängd. Alla reglagen är utförda så att de skyddas från vatten. CE-godkänd och levereras med utförlig svensk bruksanvisning.

Placering och Säkerhet
Enheten bör placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Fritöser bör aldrig placeras intill pastakokeri, vattenbad eller annan vattenkälla.

Kvalite, livslängd och service
Wery har funnits i Sverige i många år och har fått utvecklats ihop med Svenska kunder. Kunskapen om kökserien är hög och reservdelar finns i Sverige den dagen det värsta skulle hända.

Tillbehör (kan köpas till)
Hopkopplingslist, oljeuppsamlingskärl med filter, halvkorg, frityroljemätare.

I snart 40 år har Wery gjort sin tjänst på den Svenska marknaden och tillverkat av förstklassiga maskiner så som fritöser, stekbord grillar och värmerier (m.m.) till restaurang och storkök. Hos oss finner du hela werys sortiment och alla reservdelar.