Chat with us, powered by LiveChat Lightfry Ventilationshuv standard
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lightfry

Lightfry Ventilationshuv standard

Ventilationskåpa till lightfry. Standardkåpa som passar till både 12E och 18E.

Artikelnr 284-LF12E-HUVC
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Standard ventilation till Lightfry Airfryer

Lightfry standard ventilationskåpa till lightfry standard och lightfry high capacity air frysers.
Ventilationskåpan samlar upp ånga och lukt från ugnskammaren och matluckan och har en 100m stod på toppen för anslutning av evakuteringsrör.

Placera din lightfry fritös vartsomhelst

Lightfry cooking system tillåter dig rosta, fritera, koka och tillaga mat med endast en knapptryckning. Ingen adderad olja behövs. Likt stekbord, ugnar, grillar så tillkommer lukt vid uppvärmning/tillagning av mat. Med standard ventilationskåpan kan du evakuera ånga och lukt via 100mm anslutnings stosen på kåpans topp.

Specifikation Lightfry stand alone ventilation

Mått Bredd: 696,2mm
Mått Höjd: 365,4mm
Mått Djup: 694mm 

Lightfry tillverkar produkter med AirFryer-teknik för hotell, restaurang, fastfood och mycket mer. Med Lightfry-ugnen erbjuder de marknaden en ugn som friterar i en 100% oljefri process. Det förändrar i ett slag förutsättningar och möjligheter för alla aktörer som serverar mat.

Frityrolja och traditionell fritering innebär stora kostnader, dålig arbetsmiljö och stora risker. Friteringen kräver fettavskiljare, dyrbar ventilation och rengöring som tar tid. Vidare uppstår en oljedimma som luktar, smutsar ner och ökar halkrisken i köket. Dessutom är fritering med olja brandfarlig och kan ge upphov till bränder och brännskador. Därför har fritering inneburit stora investeringar och höga kostnader för olja och handhavande.

Lightfry-ugnen sätter en ny agenda: Inga kostnader för inköp och hantering av olja, inga investeringar i ventilation och fettavskiljare, cirka 50 procent lägre energiförbrukning än traditionell fritering samt låg installationskostnad.

Förutom på traditionella restauranger och matinrättningar betyder det också att andra serviceinrättningar som det lilla caféet, leklandet och bensinstation idag kan börja servera friterad mat till glädje för sina kunder. Dessutom betydligt mer hälsosamt då fritering med Air Fry Technology innebär 40–60 procent lägre fetthalt i den färdiga maten.

Vi på Widab har testat Lightfry och älskar produkten. Kontakta oss om du vill testa!