Chat with us, powered by LiveChat Lightfry Designad kundanpassning
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lightfry

Lightfry Designad kundanpassning

Unik design till din Lightfry 12E och 18E.

Artikelnr 284-X
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Designa din Lightfry Airfryer som ni vill ha den

Vi kan designa och kundanpassa er lightfry produkt precis som ni önskar. Har ni ingen designer eller grafiker tar ni enkelt hjälp av oss, berätta vad ni vill förmedla så tar vi fram ett designförslag åt er.

Oavsett om du köper en 12E eller 18E har du möjlighet att göra detta tillval.

Kontaka oss för mer information! 

Lightfry tillverkar produkter med AirFryer-teknik för hotell, restaurang, fastfood och mycket mer. Med Lightfry-ugnen erbjuder de marknaden en ugn som friterar i en 100% oljefri process. Det förändrar i ett slag förutsättningar och möjligheter för alla aktörer som serverar mat.

Frityrolja och traditionell fritering innebär stora kostnader, dålig arbetsmiljö och stora risker. Friteringen kräver fettavskiljare, dyrbar ventilation och rengöring som tar tid. Vidare uppstår en oljedimma som luktar, smutsar ner och ökar halkrisken i köket. Dessutom är fritering med olja brandfarlig och kan ge upphov till bränder och brännskador. Därför har fritering inneburit stora investeringar och höga kostnader för olja och handhavande.

Lightfry-ugnen sätter en ny agenda: Inga kostnader för inköp och hantering av olja, inga investeringar i ventilation och fettavskiljare, cirka 50 procent lägre energiförbrukning än traditionell fritering samt låg installationskostnad.

Förutom på traditionella restauranger och matinrättningar betyder det också att andra serviceinrättningar som det lilla caféet, leklandet och bensinstation idag kan börja servera friterad mat till glädje för sina kunder. Dessutom betydligt mer hälsosamt då fritering med Air Fry Technology innebär 40–60 procent lägre fetthalt i den färdiga maten.

Vi på Widab har testat Lightfry och älskar produkten. Kontakta oss om du vill testa!