Sveba Dahlen
Sveba Dahlen P602 High Temp Pizzaugn
Stenugnsbakad napolitansk pizza utan ved, eld- och rökgaser på max 120 sekunder med Sveba Dahlen P601 High Temp pizzaugn. Den här ugnen gör det snabbt för dig att byta pizzakoncept och möta kundernas efterfrågan på den exklusiva napolitanska pizzan.
Sveba Dahlen P602 High Temp Pizzaugn 500°C -Napolitansk pizza stenugnsbakad på rekordfart.
En fantastisk pizzaugn som gräddar Napolitansk pizza på 60-120 sekunder.
Ugnen har handgjorda lerstenar, "Biscotto di Sorrento" från Neapel Italien, som man kan baka på i höga temperaturer utan att bränna botten.
P602 High Temp är utvecklad för att grädda pizza i höga temperaturer - upp till 500°C. Ugnen är försedd med äkta napolitansk pizzasten, traditionsenligt tillverkad i Italien. Stenen tillsammans med de högeffektiva värmeelementen, som ger en snabb och jämn värmefördelning i det rostfria ugnsrummet, det keramiska glaset i luckan och den robusta konstruktionen, gör P602 High Temp till en av de mest energieffektiva och pålitliga högtemperatursugnarna på marknaden.
- Högeffektiv värmefördelning i 3 zoner.
- Ingen eld- och vedhantering
- Snabb baktid (60-120sek)
- 500°C grader
Max baktemperatur: 500°C
Bakyta: 2 x 0,76m2 = 1,52 m2
Bakyta (stenhärd) BxD: 2 x 1065 x 715 mm
Kapacitet pizzor ∅35 cm: 12st Pizzor
Effekt: 25 kW / 27,2 kW
Yttermått BxHxD: 1475 x 1825 x 1010 mm
Innermått BxHxD: 2 x 1070 x 169 x 725 mm
Lucköppningshöjd: 140mm
Evakueringskanal, Ø 125 mm*: 120–150 m3/h
Vikt: 420kg
Benhöjd: 930mm
Anslutningskabel
3 m kabel ingår. Handske, ”plug & play” ingår i modellen 3x230V, 3x400V+N, 3x415V+N.
Rekommenderad säkring
Ampère på säkring varierar med elnätets spänning.
Anslutning ventilation
Endast en anslutning på Ø 125. Direktanslutning rekommenderas då det finns inbyggt dragavbrott som ger bättre arbetsmiljö. Luftflöde på max 120 - 150m3/h.
Tillval: Dubbelglas i ugnsluckorna. Hjälper till att hålla kvar värmen i ugnsutrymmet vilket medför en behagligare och bättre arbetsmiljö
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin.