Sveba Dahlen
Sveba Dahlen P601 High Temp Pizzaugn
Napolitansk pizza utan ved, eld- och rökgaser på max 120 sekunder med sin höga temperatur på 500°C!
Sveba Dahlen P601 High Temp Pizzaugn 500 grader
En fantastisk pizzaugn som gräddar Napolitansk pizza i 60-120 sekunder.
Ugnen har handgjorda lerstenar, "Biscotto Sorrento" från Neapel Italien, som man kan baka på i höga temperaturer utan att bränna botten.
P601 High Temp är utvecklad för att grädda pizza i höga temperaturer - upp till 500°C. Ugnen är försedd med äkta napolitansk pizzasten, traditionsenligt tillverkad i Italien. Stenen tillsammans med de högeffektiva värmeelementen, som ger en snabb och jämn värmefördelning i det rostfria ugnsrummet, det keramiska glaset i luckan och den robusta konstruktionen, gör P601 High Temp till en av de mest energieffektiva och pålitliga högtemperatursugnarna på marknaden.
* Leveranstid 5-6 veckor efter order *
- Högeffektiv värmefördelning i 3 zoner.
- Ingen eld- och vedhantering
- Snabb baktid (60-120sek)
- 500°C Grader
Tillval: Dubbelglas i ugnsluckan. Hjälper till att hålla kvar värmen i ugnsutrymmet vilket medför en behagligare och bättre arbetsmiljö.
Max baktemperatur: 500°C
Bakyta: 0.77 m2
Bakyta (stenhärd) BxD: 1065 x 720 mm
Kapacitet pizzor ∅35 cm: 6st Pizzor
Effekt: 12.5 kW / 13,5 kW
Yttermått BxHxD: 1475 x 1725 x 1010 mm
Innermått BxHxD: 1070 x 169 x 725 mm
Lucköppningshöjd: 140mm
Evakueringskanal, Ø 125 mm*: 100–125 m3/h
Vikt: 300kg
Benhöjd: 1130mm
*Anslutningsdiameter
Anslutningskabel
3m kabel ingår. Handske, ”plug & play” ingår i modellen 3x230V, 3x400V+N, 3x415V+N
Rekommenderad säkring
Ampère på säkring varierar med elnätets spänning.
Anslutning ventilation
Endast en anslutning på Ø 125. Direktanslutning rekommenderas då det finns inbyggt dragavbrott som ger bättre arbetsmiljö. Luftflöde på max 100–125 m3 i timmen.
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin.