Chat with us, powered by LiveChat Lightfry Stand Alone Ventilationsfläkt
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Lightfry

Lightfry Stand Alone Ventilationsfläkt

Lightfry "stand alone" ventilationsfläkt passar till lightfry standard 12E och lightfry high capacity 18E air frysers.

Artikelnr 284-LF12E-HOOD-MOT
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Stand alone ventilation till Lightfry Airfryer

Lightfry stand alone ventilation passar till lightfry standard och lightfry high capacity air frysers.
Ventilationskåpan har en inbyggd steglös ventilationsfläkt samt integrerade filter för hantering av ånga, fett och stekos.

Placera din lightfry fritös vartsomhelst

Lightfry cooking system tillåter dig rosta, fritera, koka och tillaga mat med endast en knapptryckning. Ingen adderad olja behövs. Likt stekbord, ugnar, grillar så tillkommer lukt vid uppvärmning/tillagning av mat. Med stand alone ventilationskåpa kan du placera din lightfry enhet nästan vart som helst. 

Specifikation Lightfry stand alone ventilation

Mått Bredd: 692mm
Mått Höjd: 600mm (400mm kåpa + 200mm kolfilter)
Mått Djup: 900mm (600mm kåpa/300mm överhäng)

Lightfry tillverkar produkter med AirFryer-teknik för hotell, restaurang, fastfood och mycket mer. Med Lightfry-ugnen erbjuder de marknaden en ugn som friterar i en 100% oljefri process. Det förändrar i ett slag förutsättningar och möjligheter för alla aktörer som serverar mat.

Frityrolja och traditionell fritering innebär stora kostnader, dålig arbetsmiljö och stora risker. Friteringen kräver fettavskiljare, dyrbar ventilation och rengöring som tar tid. Vidare uppstår en oljedimma som luktar, smutsar ner och ökar halkrisken i köket. Dessutom är fritering med olja brandfarlig och kan ge upphov till bränder och brännskador. Därför har fritering inneburit stora investeringar och höga kostnader för olja och handhavande.

Lightfry-ugnen sätter en ny agenda: Inga kostnader för inköp och hantering av olja, inga investeringar i ventilation och fettavskiljare, cirka 50 procent lägre energiförbrukning än traditionell fritering samt låg installationskostnad.

Förutom på traditionella restauranger och matinrättningar betyder det också att andra serviceinrättningar som det lilla caféet, leklandet och bensinstation idag kan börja servera friterad mat till glädje för sina kunder. Dessutom betydligt mer hälsosamt då fritering med Air Fry Technology innebär 40–60 procent lägre fetthalt i den färdiga maten.

Vi på Widab har testat Lightfry och älskar produkten. Kontakta oss om du vill testa!