Chat with us, powered by LiveChat Kastrull, inkl lock, rfr, liter gradering - 1,0 Liter
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Kastrull, (inkl lock), (liter gradering)

1L Kastrull med lock i rostfritt stål från Patina. En kastrull av hög kvalité med \liter-gradering\". Perfekt för restaurangen men även för den kräsne hemmakocken med höga krav."

Artikelnr 124-141401
 
Exkl. moms:
243 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Rostfri Kastrull, 1 liter från Patina i rostfritt stål till restaurang

En kastrull i rostfritt stål med tidlös design för både det lilla och stora köket. Lätt att göra rent och hög kvalité med lång hållbarhet. På alla modeller sitter robusta handtag på både kärl och lock.
Patinas alla kokkärl är tillverkade i rostfritt stål och fungerar på alla typer av värmekällor så som induktion-, halogen- och gasspisar etc.

På insidan av kastrullen finns volymgradering med liter-märkning.

Patina tillverkar kastruller av mycket hög kvalité som flitigt används i restaurangkök men passar givetvis hemmakocken med höga krav på bra köksutrustning.

Skötselråd för Patinas rostfria kokkärl!

Rostfritt stål är det med praktiska och mest lättskötta material man kan ha i kokkärl. Lätt att göra rent samt mycket lång hållbarhet. Om det skulle bränna fast i botten så koka upp vatten med maskindiskmedel en stund, skölj och torka ur.

När ni kokar pasta, potatis eller ris, salta alltid efter att vattnet kokat upp. Det kan annars bli små vita prickar i kärlet av saltet. Dessa kan tas bort med lite ättika på hushållspapper, för att sedan sköljas ur.

Använd ej stålull eller skurmedel som kan repa vid rengöring.

Produktinformation:

Diameter:Ø 14 cm
Höjd:6,5 cm hög
Volym:1 liter
Lock:Ja, ingår
Rengöring:Diskmaskin/handdisk
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.