Chat with us, powered by LiveChat Kantin Rostfri, utan handtag GN 1/2 Djup 20 mm
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Kantin Rostfri, utan handtag GN 1/2 Djup 20 mm

Patina Rostfri Kantinn, GN 1/2, i rostfritt stål av hög kvalité utan handtag. Kantinen har inpressade och förstärkta hörn vilket gör den både mer stryktålig i kanterna samt att man lättare kan hälla ur sin produkt tack vare det inpressade hörnen.

Artikelnr 124-312020
 
Exkl. moms:
137 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Patina rostfri Kantin, utan handtag GN 1/2 med djup 20 mm

Denna Kantin från Patina med 20mm djup är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité. Kantinen är elektrolytiskt behandlad för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost vilket ger en betydligt längre livslängd. För en enkel och snabb hantering är dessa staplingsbara helt utan att kila fast!

De förstärkta inpressade hörnen gör att Patinas kantin är otroligt stryktålig i kanterna samtidigt som det gör de mycket enklare att hälla ur sin produkt tack vare inpressningen i kanterna.

Dessa rostfria kantiner är tillverkade enligt EN631-1 Gastronomstandard.

Allt för restaurang och storkök

Patina erbjuder ett komplett sortiment av kantinsystem med över 250 olika delar av kantiner, brickor, lock och galler i rostfritt 18/10 stål, samt aluminiumplåtar, kantiner i Polycarbonatplast och Polypropylenplast.

Kvalitet

Alla kantiner från Patina håller väldigt hög kvalitet. De är tillverkade i rostfritt 18/10-stål från Kawasaki steel/Japan och är elektrolytiskt behandlade för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost.

Dessa kantiner passar inte tillsammans med ex. AGNELLI.

Produktinformation:

GN mått:1/2
Volym:-
Mått:325x265 mm
Djup:20 mm
Material:Rostfritt 18/10 stål
Handtag:Nej
Perforerad:Nej
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.