Chat with us, powered by LiveChat Viklock,gångjärns lock med handtag GN 1/1 Djup
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Viklock,gångjärns lock med handtag GN 1/1 Djup

Rostfritt viklock från Patina till GN 1/1 kantin. Går att vika på mitten! Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité som är elektrolytiskt bahandlad för att få ett bättre hållbarare utsikt mot slitage och rost.

Artikelnr 124-911008
 
Exkl. moms:
453 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Patina viklock, gångjärn med handtag, GN 1/1 för kantin.

Ett lock som går att vika på mitten. Patinas viklock är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité. Locket är elektrolytiskt behandlad för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost vilket ger en betydligt längre livslängd.

Dessa rostfria lock är tillverkade enligt Europastandard EN631-1 Gastronomstandard. Locken är förglödgade för att förhindra vridning vid värmehållning.

Allt för restaurang och storkök

Patina erbjuder ett komplett sortiment av kantinsystem med över 250 olika delar av kantiner, brickor, lock och galler i rostfritt 18/10 stål, samt aluminiumplåtar, kantiner i Polycarbonatplast och Polypropylenplast.

Kvalitet

Alla kantiner från Patina håller väldigt hög kvalitet. De är tillverkade i rostfritt 18/10-stål från Kawasaki steel/Japan och är elektrolytiskt behandlade för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost.

Produktinformation:

GN mått:1/1
Mått:530x325 mm
Material: Rostfritt 18/10 stål
Handtag:Ja
Hermetiskt:Nej
Urtag:Nej
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.