Chat with us, powered by LiveChat Standard lock, Gn 1/9 med handtag GN 1/9 Djup
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Standard lock, Gn 1/9 med handtag GN 1/9 Djup

Rostfritt lock från Patina till GN 1/9 kantin. Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité som är elektrolytiskt bahandlad för att få ett bättre hållbarare utsikt mot slitage och rost.

Artikelnr 124-919000
 
Exkl. moms:
60 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Patina Standard lock med handtag, GN 1/9 för kantin.

Detta standardlock från Patina är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité. Locket är elektrolytiskt behandlad för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost vilket ger en betydligt längre livslängd. För en enkel och snabb hantering är dessa staplingsbara.

Dessa rostfria lock är tillverkade enligt Europastandard EN631-1 Gastronomstandard. Locken är förglödgade för att förhindra vridning vid värmehållning.

Allt för restaurang och storkök

Patina erbjuder ett komplett sortiment av kantinsystem med över 250 olika delar av kantiner, brickor, lock och galler i rostfritt 18/10 stål, samt aluminiumplåtar, kantiner i Polycarbonatplast och Polypropylenplast.

Kvalitet

Alla kantiner från Patina håller väldigt hög kvalitet. De är tillverkade i rostfritt 18/10-stål från Kawasaki steel/Japan och är elektrolytiskt behandlade för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost.

Produktinformation:

GN mått:1/9
Mått:176x108 mm
Material:Rostfritt 18/10 stål
Handtag:Ja
Hermetiskt:Nej
Urtag:Nej
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.