Chat with us, powered by LiveChat Hermetiskt lock, Gn 1/4 GN 1/4 Djup
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Hermetiskt lock, Gn 1/4 GN 1/4 Djup

Rostfritt Hermetiskt lock från Patina till GN 1/4 kantin. Ett tätförslutande lock för din kantin / bläck. Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité som är elektrolytiskt bahandlad för att få ett bättre hållbarare utsikt mot slitage och rost.

Artikelnr 124-914005
 
Exkl. moms:
218 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Patina Hermetiskt lock med handtag, GN 1/4 för kantin.

De hermetiska locken är tätförslutande och tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité. Locket är elektrolytiskt behandlad för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost vilket ger en betydligt längre livslängd. Locken är staplingsbara för en enklare hantering!

Dessa rostfria lock är tillverkade enligt Europastandard EN631-1 Gastronomstandard. Locken är förglödgade för att förhindra vridning vid värmehållning. Tätningen är tillverkad av gummi-silikon. Max temp 180°C.

Allt för restaurang och storkök

Patina erbjuder ett komplett sortiment av kantinsystem med över 250 olika delar av kantiner, brickor, lock och galler i rostfritt 18/10 stål, samt aluminiumplåtar, kantiner i Polycarbonatplast och Polypropylenplast.

Kvalitet

Alla kantiner från Patina håller väldigt hög kvalitet. De är tillverkade i rostfritt 18/10-stål från Kawasaki steel/Japan och är elektrolytiskt behandlade för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost.

Produktinformation:

GN mått:1/4
Mått:265x162 mm
Material:Rostfritt 18/10 stål
Handtag: Ja
Hermetiskt:Ja
Urtag:Nej
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.