Chat with us, powered by LiveChat Bottenrister rfr, Gn 1/2 GN Djup
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Patina

Bottenrister rfr, Gn 1/2 GN Djup

Rostfritt bottenrister från Patina till GN 1/2 kantin. Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité som är elektrolytiskt bahandlad för att få ett bättre hållbarare utsikt mot slitage och rost.

Artikelnr 124-912010
 
Exkl. moms:
161 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Patina bottenrister, rostfritt för GN 1/2

Bottenrister i rostfritt från Patina som passar de rostfria kantinerna/bläcken från Patina. Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité. Detta bottenrister är elektrolytiskt behandlad för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost vilket ger en betydligt längre livslängd.

Dessa bottenrister är likt de övriga rostfria produkterna från Patina tillverkade enligt Europastandard EN631-1 Gastronomstandard. Locken är förglödgade för att förhindra vridning vid värmehållning.

Allt för restaurang och storkök

Patina erbjuder ett komplett sortiment av kantinsystem med över 250 olika delar av kantiner, brickor, lock och galler i rostfritt 18/10 stål, samt aluminiumplåtar, kantiner i Polycarbonatplast och Polypropylenplast.

Kvalitet

Alla produkter från Patina håller väldigt hög kvalitet. De är tillverkade i rostfritt 18/10-stål från Kawasaki steel/Japan och är elektrolytiskt behandlade för ett bättre hållbarare ytskikt mot slitage och rost.

Produktinformation:

GN mått:1/2
Mått:325x265 mm
Material:Rostfritt 18/10 stål
Passar till:Patinas rostfria kantiner
"

Patina har utöver sina välkända och högkvalitativa kantiner och plåtar ett stort sortiment inom utrustning till restaurang, café och storkök så som porslin, glas, bestick, skärbrädor och utrustning till klämgrillar och fritöser.