Chat with us, powered by LiveChat Kylränna för restaurang & storkök | Många modeller - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Kylrännor

Att använda en eller flera kylrännor är vanligt bland verksamheter där man behöver ha kylda varor lättillgängliga. Det kan t.ex vara på en pizzeria, café, sushibar eller bar som man  använder kylrännor. I kylrännan har du dina kantiner fyllda med ingredienser som är anpassad för din verksamhet. Vi har både kylrännor och kantiner på vår hemsida.

Är det något du vill ha hjälp med vid beställning av kylrännor eller kantiner? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Filtrera
Tillverkare (0/1 vald)
Bredd (0/6 valda)
Gastronorm (0/2 valda)
Kapacitet (0/7 valda)
Sortera
Visar 10 produkter

Visa fler

Vad är en kylränna?

En kylränna används ofta i verksamheter där man behöver ha sina kylda varor lättillgängliga. Genom att ha kylda varor och ingredienser i en kylränna så går det snabbt och enkelt att tillaga mat och dryck utan att behöva öppna och stänga ett kylskåp eller frys.

Det kan t.ex vara en pizzeria som har en kylränna med tillhörande kantiner med kylda varor såsom ost, skinka och ananas för att ha dem nära till hands när man gör pizzor för maximal effektivitet. Det gäller även ett café där man kan använda en kylränna för att ha färska och kylda ingredienser till sallader, smörgåsar och baguetter.

Kylrännor finns dessutom ofta i barer, där man kan ha sina kylda frukter som t.ex lime, mynta och citron för att ha till sina drinkar och cocktails. 

En stor fördel med kylrännor är att de är lätta att rengöra och underhålla. Mest vanligt är att de är tillverkade i rostfritt stål, vilket gör dem både robusta och hygieniska. Dessutom är det lätt att byta ut, ersätta eller lägga till kantiner med nya möjligheter av ingredienser. 

Kylrännan är en alltså en mycket användbar och praktisk utrustning för verksamheter inom resturang, café, pizzeria, bar med mera!