Chat with us, powered by LiveChat Kylbänk - Köp din kylbänk hos oss - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Kylbänkar

Här finner du kylbänkar i olika utföranden och storlekar från flera utav våra leverantörer som levererar hög kvalitet!

En kylbänk används i restauranger, storkök, caféer och barer för att förvara och förbereda matvaror och dryck på ett säkert och hygieniskt sätt, samtidigt som den används som arbetsyta. Genom att välja rätt modell och använda den på ett korrekt sätt kan restauranger förbättra effektiviteten och säkerheten i sin matlagning, dryckesförsäljning och livsmedelsförvaring.

Behöver du hjälp med din beställning, eller vill du göra en specialbeställning som är anpassad just för din verksamhet? Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna!
Filtrera
Tillverkare (0/1 vald)
Utförande (0/1 vald)
Typ av kyla (0/1 vald)
Bredd (0/4 valda)
Djup (0/1 vald)
Höjd (0/1 vald)
Sortera
Visar 7 produkter

Visa fler

Hur använder man en kylbänk?

En kylbänk används i restauranger, storkök, caféer och barer för att förvara och förbereda matvaror och dryck på ett säkert och hygieniskt sätt, samtidigt som den används som arbetsyta.

Genom att välja rätt modell och använda den på ett korrekt sätt kan restauranger förbättra effektiviteten och säkerheten i sin matlagning, dryckesförsäljning och livsmedelsförvaring.

Kylbänkarna går att specialanpassa så att du kan få din unika kombination, som är rätt för just din verksamhet. 

Med effektiva kylsystem, slitstarkt material och smarta lösningar är en kylbänk en mycket bra investering för din verksamhet.

Vi har det du behöver när det kommer till att införskaffa en kylbänk, grillkylbänk, kallskänksbänk, barkylbänk, dryckeskylbänk eller bagerikylbänk.