Chat with us, powered by LiveChat Mychef MYCHILL Blast chiller 15 GN 1/1
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef MYCHILL Blast chiller 15 GN 1/1

Mychef MYCHILL 15 GN 1/1 för restauranger, catering, bagerier, konditorier och glassbutiker.

Artikelnr 247-TCHA15TG
 
Exkl. moms:
118 224 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef MYCHILL 15 GN 1/1 för restauranger, catering, bagerier, konditorier och glassbutiker. Vänsterhängd dörr.

Mychef erbjuder ett brett utbud av robusta och effektiva blast chillers för att passa alla behov. I kapaciteter för 3, 5, 10 och 15 GN utmärker de sig för sin användarvänlighet och bekväma underhåll. Kombinera dem med Mychefs kompakta ugnar för det perfekta cook and chill-systemet.

Positiv kylning
I nedkylningsprocessen sjunker matens innertemperatur från 90°C till 3°C på 90 minuter. Soft Chilling är en form av snabb kylning som respekterar matens ytor. Den är lämplig för ömtåliga, små och tunna livsmedelsprodukter. Hard Chilling respekterar matens smak, lukt, färg och utseende på samma sätt. Den är lämplig för feta och täta produkter och stora bitar.

Negativ kylning
Detta gör att temperaturen i matens hjärta sjunker från 90°C till -18°C på 270 minuter. Denna typ av kylning rekommenderas för alla typer av produkter som är avsedda att lagras i flera månader.

Cook&Chill system
Cook & chill-systemet, som snabbt lagar mat och sänker temperaturen, som allt oftare används på restauranger, är nu inom räckhåll med kombinationen av en Mychef ugn och en Mychill Blast Chiller. Fördelarna med detta system är breda i termer av organoleptisk kvalitet (smak, lukt, färg och utseende), livsmedelssäkerhet och produktkonservering.

● Digital kontrollpanel och membrantangentbord
● Kärnsond ingår

● Tidsstyrd eller kärnsondsstyrd

Volymkapacitet: 15 GN 1/1 
Produktion +3/-18: 50/38 kg
Mått invändigt: 800 x 780 x 2000 mm
Vikt: 171 kg
Effekt: 2933 W
Elanslutning: 400/3L+N/50

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.