Chat with us, powered by LiveChat Zanussi Kylskåp NPT 71 (670 liter)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Zanussi

Zanussi Kylskåp NPT 71 (670 liter)

Zanussi Kylskåp NPT 71 (670 liter) för restaurang och storkök

Artikelnr 148-110173
 
Inkl. moms:
28 750 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Zanussi Kylskåp NPT 71 (670 liter) för restaurang och storkök

Kylskåp med heldörr och kapacitet på 670 liter. Automatisk avfrostning och avdunstning av smältvattnet. Försedd med en digital kontrollpanel med bland annat temperaturvisning. HACCP kompatibel med kontroll över larm och historik. 
Rostfritt stål både utvändigt och invändigt (AISI 304).

isoleringsskum innehåller polyuteran för ökad densitet och effektivare isolering (75mm). Heldörr med lås som går att hängas om på plats. Fläkten stängs av när dörren öppnas. Inbyggt luftkylt kylaggregat. Elektronisk termostat, klarar omgivningstemperatur upp till +43°C - -2/+10°C.
Fri från växthusgaserna CFC och HCFC. Köldmedia: R134a. Isoleringsprocess utförd med Cyklopentan (miljövänligt).
 
Levereras med 4 stycken (GN 2/1) rilsan-belagda gallerhyllor och 4 par gejdrar i rostfritt stål. 
Förberett att passa RS485-port för anslutning till dator och integrerat HACCP-system.

Huvudfunktioner Kylskåp NPT 71

Stort förvaringsutrymme för 2/1 GN galler eller hyllor på tippsäkrade skenor. Driftstemperaturen kan justeras mellan -2 och +10°C för att uppfylla olika behov av förvaring av matvaror. Skåpet är isolerat med 75 mm jock cyklopentanisolering. Automatisk avdunstning av avfrostningsvattnet med het gas. Rengöringsfri kondensor: utformningen av trådkondensorn förhindrar att damm och fett samlas och därmed undviker man återkommande rengöringsbehov och energiförbrukningen minskar.
LED-belysning för energibesparing. Inre struktur med flera lägen för hyllor, vilket säkerställer en högre nettokapacitet och en större lagringskapacitet.
60 mm tjock isoleringskåpa täcker förångaren och kan enkelt tas bort. Löstagbar trekammarlist med magnetisk ram förbättrar isoleringen och minskar energiförbrukningen. 
Förbättrad avfrostning och hantering av evaporatorfläkten- avfrostningstypen ändras efter inställd temperatur: el under +2°C samtidigt som luftkonvektionsavfrostningen är över +2°C vilket sparar energi. 

Stor digital display med fuktighetsvalknapp (3 förinställda nivåer), skåpstemperatur och inställning, manuell aktivering av avfrostningsprogram och turboavfrostningsprogram (för att snabbkyla varma produkter).

HACCP-kontroll med alarm och historik. Förberedd för RS485-porten att underlätta anslutningen till dator och inbyggda HACCP-system. Acive-avfrostning aktiverar avfrostningscykeln endast då det är nödvändigt och enbart under själva tiden det behövs för avfrostningen. Forcerad luftcirkulation förs bakifrån samt löstagbara luftledare förser jämn temperaturfördelning och snabb nedkylning i alla förhållanden. 

Rilsan-belagda galler för bättre skydd. Tropikaliserad enhet (43° C omgivningstemperatur). Denna apparat är avsedd för användning i omgivningstemperatur på upp till 40° C.

Konstruktion

 • CFC- och HCFC-fri isolering
 • Invändig bas med rundade hörn, pressad från ett enda stycke.
 • Låsbar dörr.
 • Köldmedia: R134a.
 • Tillverkad i AISI 304 rostfritt stål av högsta kvalitet.
 • Enkel åtkomst till huvudkomponenterna för underhåll.
 • Skenor och gejdrar i rostfritt stål som lätt kan demonnteras.

För mer information se dokumnet.

Zanussi Professional erbjuder över 3000 produkter för alla funktioner i det professionella köket – matberedning, matlagning, ventilation, kyla och disk. Det kompletta sortimentet är utformat med stilren och funktionell design. Hos oss köper du både maskiner och reservdelar!