Chat with us, powered by LiveChat Liebherr GKv 6460 Kylskåp
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Liebherr

Liebherr GKv 6460 Kylskåp

Liebherr GKv 6460 professionellt kylskåp för restaurang, storkök, café, horeca, skolkök. Rostfri utsida med polystyrol på insdan. Lätt att hålla rent och hela 3 års garanti

Artikelnr 151-GKv6460
 
Exkl. moms:
20 720 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Liebherr GKv 6460 Kylskåp för Restaurang, Cafe och Storkök med 3 års garanti

Obs! Denna produkt har fått det nya modellnamnet FRFCvg 6501. Beställer du denna vara kommer du alltså få varan levererad med det nya namnet. Produkten i sig är det ingen skillnad på.

Liebherr kylskåp med stor kapacitet för restaurang, caf&eacute, hotell och förskolor. Digital display som man enkelt kan se kylskåpets befintliga temperatur. Med Liebherr kylmöbler kan vi garantera utmärkt kvalitet genom deras val av kompressorer, kondensatorer, förångare och kylkomponter samt tillverkning, forskning och utveckling av kylteknisk utrustning i årtionden. Vi kan därför även lämna 3 års garanti på detta skåp.

Kylskåpet har en kraftig fläkt som bidrar till en jämnare temperatur i skåpet. 4st rostfria fötter som går att justera i höjd och gör det enkelt att kunna städa under. Rostfri utsida och polystyrol på insidan. Insidan har även plugg/hål i botten som gör det enkelt att städa och hålla skåpet rent och fräscht. Swingline designskåp är ergonomiskt utformade, lätta att rengöra och lätta att öppna tack vare integrerade grepphandtag i full längd samt snäpp of/on dörrlister som enkelt går att byta. Miljövänligt och framtidssäkert köldmedium R600.

Produktfördelar

- Rostfritt utvändigt, invändigt vit polystyrol
- 6 st flyttbara trådgallerhyllor GN 2/1
- Elektronisk styrning
- Köldmedia R600
- Fläktkyld
- Automatisk avfrostning
- Lås

Produktinformation Liebherr Gkv 6460

Mått utvändigt BxDxH 750x750x2064mm
Invändiga mått BxDxH 650x581x1710mm
Temperaturområde +1 till +15C
Anslutning El 230V/1/50 Hz
Effekt 150W (1 Ampere)
Temperaturvisning Digital (Inkl temperaturalarm)
Volym brutto/netto 663/499 liter
Vikt brutto/netto 104/95 kg
Hyllor, typ/material 6st GN 2/1 trådgaller
Hyllor, justerbara 6st
Avfrostning Automatisk
Material utv/inv Rostfritt / polystyrol
Lås Inbyggd
Dörrupphängning Höger (vändbar)
Köldmedium R 600a

Som specialist på kylar och frysar erbjuder Liebherr ett omfattande utbud av robusta speciella apparater för kommersiellt bruk. Den unika kvaliteten, tidlösa designen och innovation som kännetecknar våra produkter är uttryck för deras många år av erfarenhet av tillverkning av moderna kylskåp.

Kyl och frys för bagerier och konditorier I bagerier och konditorier måste kylar och frysar bemästra speciella branschspecifika utmaningar. För att säkerställa pålitlig kylning av känsliga naturprodukter erbjuder Liebherr många innovativa idéer som också förenkla dagliga arbetsflöden: de invändiga beslagen är designade för att acceptera Euronorm-bageribrickor (60 cm x 40 cm och 60 cm x 80 cm). Enkel rengöring och hygien underlättas av innerfoder av rostfritt stål av 304-grad med generöst avrundade hörn och justerbara ben för enkel rengöring under apparaterna. Den höga kvaliteten på alla komponenter säkerställer att apparaterna på ett tillförlitligt sätt kan hantera även hektiska dagar arbetsflöden. Du kan lita på Liebherr professionella apparater för bagerier och konditorier – 24 timmar om dygnet en dag, 365 dagar om året.