Hendi
Hendi Köttmörningskyl 352L
- Dry aging-skåp för lagring och exponering av kött
- Stilren design och robust konstruktion
- Inbyggd UVC-steriliseringslampa
- Dubbla lager av härdat glas
- Energiklass B
Hendi Köttmörningskyl 352L - för lagring och exponering av kött i kök och restaurang
Stomme, dörrkarm och dörrhandtag tillverkade av 18/8 rostfritt stål. Dörr tillverkad av 2 lager Low-E-tonat härdat glas vilket ökar energieffektiviteten genom att blockera infrarött ljus och UV från utsidan samtidigt som det förhindrar att värme överförs inuti. Dörrlås ingår. Behållare för destillerat vatten tillverkad av ABS – måste fyllas på manuellt. Displayavisering och ljudlarm när vattentankens luftfuktighet sjunker under 15 %. Larm som indikerar att dörren har varit öppen i mer än 3,5 minuter – skydd mot okontrollerad störning av förhållandena i kammaren. Inbyggd UVC steriliseringslampa för att förhindra bakterietillväxt och garantera en säker miljö för köttet; när dörren öppnas har bakterier ingen chans att utvecklas. Forcerad kylning med hjälp av en ventilator som säkerställer den erforderliga luftcirkulationnivån. LED-lampor placerade på båda sidor av kammaren och i taket. Justerbart luftfuktighetsområde: 60-85 %. Aktuell luftfuktighetsnivå visas på panelen.
Ingår i skåpet:
- 3 gallerhyllor
- 1 upphängningsstång
- 3 krokar
- 1 saltbricka
Teknisk information
Mått: 695x760x(h)1720mm
Volym: 352L
Köldmedium: R600a
Temperaturområde: 1-25 °C
Max. belastning per krok: 25 kg
Max. belastning på upphängningsstången: 50 kg
Kontrollpanel: Digital
Sladdlängd: 2m
Ström: 220V
Effekt: 170W
Energiklass: B
Klimatklass: 8 (24°C 55% RF)
Ljudnivå: 69dB
Vikt: 81,50kg
Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning:
Välkänt varumärke inom professionell köksutrustning och har i över 80 år levererat produkter som förenar kvalitet, funktion och hållbarhet.