Chat with us, powered by LiveChat Zanussi Frysskåp NPT 71 (670 liter)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Zanussi

Zanussi Frysskåp NPT 71 (670 liter)

Frysskåp NPT(digital display),1 dörr 670 liter. -22/-15°C. AISI 304

Artikelnr 148-110175
 
Exkl. moms:
25 900 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Zanussi Frysskåp NPT 71 (670 liter) för restaurang och storkök

Frysskåp med heldörr och kapacitet på 670 liter. Automatisk avfrostning och avdunstning av smältvattnet. Försedd med digital kontrollpanel med bland annat temperaturvisning. HACCP kompatibel med kontroll över larm och historik. 
Rostfritt stål både utvändigt och invändigt (AISI  304). Isoleringsskum innehållet polyuteran för ökad densitet och effektivare isolering (75 mm).

Heldörr med lås, som går att hängas om på plats. Fläkt stängs av när dörr öppnas. Inbyggd luftkyld kylaggregat. Elektronisk termostat, klarar av omgivningstemperaturer upp till +43°C - 22/-15°C. Fri från växthusgaserna CFC och HCFC. Köldmedia : R134a. 

Levereras med 4 stycken (GN2/1) rilsan-belagda gallerhyllor och 4 par gejdrar i rostfritt stål.

Huvudfunktioner

Stor digital display med vita siffror med skåpstemperaturdisplay och inställning, manuell aktivering av avfrostningsprogram och turboavfrostningsprogram. (för att snabbkyla varma produkter)

Stort förvaringsutrymme för 2/1 GN galler eller hyllor på tippsäkrade skenor. Inre struktur med flera lägen för hyllor, vilket säkerställer en högre nettokapacitet och en större lagringskapacitet. Frysmodellen har en driftstemperatur som kan justeras från -22 till -15°C. 
Skåpet är isolerat med 75mm tjock cyklopentanisolering. Löstagbar trekammarlist med magnetisk ram förbättrar isoleringen och minskar energiförbrukningen. 

Automatisk avdunstning av avfrostningsvattnet med het gas. 60mm tjock isoleringskåpa täcker förångaren och kan enkelt tas bort. LED-belysning för energibesparing. HACCP-kontroll med alarm och historik. Förberedd för RS485-porten för att underlätta anslutningen till dator och inbyggda HACCP-system. Active-avfrostning aktiverar avfrostningscykeln endast då det är nödvändigt och enbart under själva tiden det behövs för avfrostningen. Forcerad luftcirkulation förs bakifrån fram samt löstagbara luftledare förser jämn temperaturfördelning och snabb nedkylning och i alla förhållanden. Rilsan-belagda galler för bättre skydd. Tropikaliserad enhet (43°C omgivningstemperatur). Denna apparat är avsedd för användning i omgivningstemperaturer på upp till 40°C.

Konstruktion

 • Tillverkad i AISI 304 rostfritt stål av högsta kvalitet. Invändig bas med rundade hörn, pressad från ett enda stycke. 
 • Invändig bas med rundade hörn, pressad från ett enda stycke.
 • De rundade inre hörnen, de lätt flyttbara skenorna, gallren och luftkanalerna möjliggör enkel rengöring och hög hygienstandard.
 • Skenor och gejdrar i rostfritt stål som lätt kan demonteras.
 • Korrosionskyddad botten undviker skador på skåpet från aggressiva rengöringsmedel för golvrengöring. 
 • Enkel åtkomst till huvudkomponenterna för underhåll. 
 • Låsbar dörr.
 • Dörrbrytare stannar fläkten när dörren öppnas för att undvika att kall luft kommer ut ur skåpet och därmed sparar man energi.
 • Köldmedia: R404a.
 • CFC- och HCFC-fri isolering.

För mer information se dokumnet.

 

Zanussi Professional erbjuder över 3000 produkter för alla funktioner i det professionella köket – matberedning, matlagning, ventilation, kyla och disk. Det kompletta sortimentet är utformat med stilren och funktionell design. Hos oss köper du både maskiner och reservdelar!