Chat with us, powered by LiveChat Liebherr GGv 5860 Frysskåp
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Liebherr

Liebherr GGv 5860 Frysskåp

Liebherr GGv 5860 frysskåp för professionellt användande i restaurang, storkök, café, horeca, skolkök eller annan köksmiljö där tuffare tag på slitage och användande ställs. Utvändigt rostfritt med invändig polystrol.

Artikelnr 151-GGv5860
 
Exkl. moms:
25 040 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Liebherr GGv 5860 Frysskåp för restaurang, café och storkök med maximal volym

Obs! Denna produkt har fått det nya modellnamnet FFFCvg 6501. Beställer du denna vara kommer du alltså få varan levererad med det nya namnet. Produkten i sig är det ingen skillnad på.

Frys med stor kapacitet för professionellt användande, perfekt för hotell, café eller restaurang. Rostfritt utförande på fötter med invändigt polystrol. 5st hyllplan som går att flytta i skåpets pressade gejdersystem. Skåpet har en nettovolym på 490 liter och rymmer massor med mat. Skåpet har en rejäl fläkt som ger jämn temperatur för förvaring av mat. Miljövänligt R600 köldmedium.

- Rostfritt utvändigt, invändigt vit polustyrol
- 5 st flyttbara trådgallerhyllor
- Köldmedia R600
- Fläktkyla för jämn temperatur
- Automatisk avfrostning
- Elektronisk styrning
- Låsfunktion ingår

Produktinfomration Liebher GGv 5860

Mått utv BxDxH 750x750x2064 mm
Invändiga mått BxDxH 610x500x1394 mm
Temperaturområde -14 till -28C
Ansl el
 230V/1/50 Hz
Effekt 400W
Temperaturvisning Digital
Volym brutto/netto 547/490 l
Vikt brutto/netto 120/111 kg
Hyllor, typ/material 5 st trådgaller
Hyllor, justerbara 5st
Avfrostning Automatisk
Material utv/inv Rostfritt / polystyrol
Lås Inbyggd
Dörrupphängning Höger (vändbar)

Som specialist på kylar och frysar erbjuder Liebherr ett omfattande utbud av robusta speciella apparater för kommersiellt bruk. Den unika kvaliteten, tidlösa designen och innovation som kännetecknar våra produkter är uttryck för deras många år av erfarenhet av tillverkning av moderna kylskåp.

Kyl och frys för bagerier och konditorier I bagerier och konditorier måste kylar och frysar bemästra speciella branschspecifika utmaningar. För att säkerställa pålitlig kylning av känsliga naturprodukter erbjuder Liebherr många innovativa idéer som också förenkla dagliga arbetsflöden: de invändiga beslagen är designade för att acceptera Euronorm-bageribrickor (60 cm x 40 cm och 60 cm x 80 cm). Enkel rengöring och hygien underlättas av innerfoder av rostfritt stål av 304-grad med generöst avrundade hörn och justerbara ben för enkel rengöring under apparaterna. Den höga kvaliteten på alla komponenter säkerställer att apparaterna på ett tillförlitligt sätt kan hantera även hektiska dagar arbetsflöden. Du kan lita på Liebherr professionella apparater för bagerier och konditorier – 24 timmar om dygnet en dag, 365 dagar om året.