Chat with us, powered by LiveChat Liebherr FDv 4613 Frys med glasdörr
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Liebherr

Liebherr FDv 4613 Frys med glasdörr

Liebherr FDv 4613 Frys med glasdörr för exponering

Artikelnr 151-FDv4613
 
Exkl. moms:
23 920 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Liebherr FDv 4613 Frys med glasdörr för exponering

Obs! Denna produkt har fått det nya modellnamnet FDv 4643. Beställer du denna vara kommer du alltså få varan levererad med det nya namnet. Produkten i sig är det ingen skillnad på.

Liebherr glasdörr frys med högkvalitativ, vertikal LED-belysning på båda sidor av inredningen. Ett dynamiskt kylsystem med högprestanda förångare och varmgasavfrostning garanterar maximal prestanda och maximal energieffektivitet. perfekt för professionell användning inom kommersiell sektor.

Mått 670x730x1999mm
Invändigt mått 532x568x1275mm
Temparaturområde -10 till -24C
Temperaturvisning Digital
Brutto/netto volym 461 liter
Vikt brutto/netto 104/94 Kg
Hyllor 5st justerbara
Avfrostning Automatisk
Material Stål utv / Polystrol inv.
Dörr Självstängande glasdörr
Belysning Ja
Dörrhängning Höger

"

Som specialist på kylar och frysar erbjuder Liebherr ett omfattande utbud av robusta speciella apparater för kommersiellt bruk. Den unika kvaliteten, tidlösa designen och innovation som kännetecknar våra produkter är uttryck för deras många år av erfarenhet av tillverkning av moderna kylskåp.

Kyl och frys för bagerier och konditorier I bagerier och konditorier måste kylar och frysar bemästra speciella branschspecifika utmaningar. För att säkerställa pålitlig kylning av känsliga naturprodukter erbjuder Liebherr många innovativa idéer som också förenkla dagliga arbetsflöden: de invändiga beslagen är designade för att acceptera Euronorm-bageribrickor (60 cm x 40 cm och 60 cm x 80 cm). Enkel rengöring och hygien underlättas av innerfoder av rostfritt stål av 304-grad med generöst avrundade hörn och justerbara ben för enkel rengöring under apparaterna. Den höga kvaliteten på alla komponenter säkerställer att apparaterna på ett tillförlitligt sätt kan hantera även hektiska dagar arbetsflöden. Du kan lita på Liebherr professionella apparater för bagerier och konditorier – 24 timmar om dygnet en dag, 365 dagar om året.