Chat with us, powered by LiveChat Staff RHB 15/60 Multifunktionsmaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Staff

Staff RHB 15/60 Multifunktionsmaskin

Detta är en luftkyld multifunktionsmaskin från Italienska Staff. Med denna maskin har du möjlighet att både koka och frysa i två separata kärl som även kan användas samtidigt. Det övre kärlet är till för pastörisering/kokning, och det nedre är en frontmatad glassfrys.

Artikelnr 136-RHB15/60A
 
Exkl. moms:
390 500 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Staff RHB 15/60 - Italiensk multifunktionsmaskin

Detta är en luftkyld multifunktionsmaskin från Italienska Staff. Med denna maskin har du möjlighet att både koka och frysa i två separata kärl som även kan användas samtidigt. Det övre kärlet är till för pastörisering/kokning, och det nedre är en frontmatad glassfrys.

 • Multifunktionell - Toppmatad och frontmatad
 • Används t.ex till att tillverka glass, pastörisera och koka
 • Dubbla lock - Möjlighet att tillsätta bär, choklad m.m medan maskinen tillverkar glass
 • 52 program - För t.ex mixning, kylning och rengöring
 • Frontavtappning
 • Utdragbart pallsteg för bättre ergonomi
 • Tillverkad i Italien

Staffs multifunktionella glassmaskiner är designade för att möta de mest krävande behoven inom glass- och konditoribranschen. Dessa maskiner kombinerar flera funktioner i en enda enhet, vilket sparar både tid och utrymme. Oavsett om det handlar om pastörisering, blandning eller frysning, kan du lita på att Staffs maskiner levererar konsekventa och överlägsna resultat varje gång.

Med avancerade kylsystem och energibesparande funktioner garanterar dessa maskiner inte bara fantastiska produkter utan också minskade driftskostnader.

Staff är ett av de ledande italienska företagen som tillverkar maskiner för professionell produktion av glass och sorbet. Med sin specialkompetens inom området är det självklart för många att välja maskiner från Staff för att uppnå högsta kvalitet på sina desserter. Deras maskiner är älskade av restauranger och hushåll globalt.

Teknisk information

Kapacitet: Pastörisering/kokning: 15L/körning, Glass: 2 - 7L/körning 60L/tim
Placering: Golvmodell
Material: Rostfritt stål
Anslutning: Övre tank: 230V 1-fas, Nedre tank: 400V 3-fas
Effekt: Övre tank: 3300W, Nedre tank: 6000W
Mått (BxDxH): 600 x 836 x 1660 mm
Vikt: 356 kg

Staff har sedan sitt grundande 1959 varit i framkant av innovation inom tillverkning av kallutrustning för glassproduktion. Med ett djupt engagemang för kvalitet, användarvänlighet och miljörespekt, har Staff tjänat gelatomästares förtroende världen över. Företagets filosofi genomsyras av ständig forskning och utveckling, vilket gör Staff till en ledande aktör på den globalt konkurrenskraftiga marknaden för glassmaskiner.