Chat with us, powered by LiveChat Bras B-Cream mjukglassmaskin HD
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Bras

Bras B-Cream mjukglassmaskin HD

B-cream HD är en kompakt och användarvänlig maskin för mjukglass, frozen yoghurt och smoothies. Dess innovativa design förbättrar upplevelsen i barer och caféer och ökar försäljningen. Finns med 1, 2 eller 3 behållare på 6 L.

Artikelnr 137-8Q1155-head
 
Exkl. moms:
24 296 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Bras B-Cream mjukglassmaskin HD

Bras B-cream HD är en smidig och intuitiv apparat som är perfekt för att skapa läckra mjukglassar, frozen yoghurts och smoothies. Med sin innovativa design är den idealisk för användning i barer och caféer, och den bidrar till att förbättra kundupplevelsen samtidigt som den ökar försäljningen. Maskinen finns tillgänglig med alternativet att ha 1, 2 eller 3 behållare, var och en med en kapacitet på 6 liter, vilket gör det möjligt att hantera olika smaker och varianter med lätthet. Med B-cream HD får du en pålitlig och effektiv lösning för att skapa kalla delikatesser på ett snabbt och enkelt sätt.

Välj storlek i listan.

Ett italienskt företag som tillverkat dispensers/kylare för dryck sedan mitten på 60-talet. Bras gick in på marknaden i precis rätt ögonblick när trenden började, första steget var mot kolsyrade drycker med fokus på öl med “Spinamatic”- maskinen. De har under åren fortsatt utveckla sortimentet med dispensers för både frysta och varma drycker. Idag har de ett brett sortiment med slushmaskiner, dryckeskylare, mjukglassmaskiner och dryckesvärmare i olika storlekar.