Chat with us, powered by LiveChat Gel Matic Giotto Mjukglassmaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Gel Matic

Gel Matic Giotto Mjukglassmaskin

Giotto är en snygg luftkyld mjukglassmaskin med stor tydlig touchpanel och självpastorisering. Perfekt alternativ för dig som vill ha en driftsäker maskin med lite lägre kapacitet! Finns i färgerna vit, svart och röd.

Artikelnr 356-Giotto-head
 
Exkl. moms:
134 496 kr
96 996 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Gel Matic Giotto Mjukglassmaskin

Giotto markerar en ny era för världen av glassmaskiner. Maskinen användas för att producera olika produkter, såsom glass, milkshakes, fryst yoghurt och frysta drycker. Lätt att använda och garanterar utmärkt prestanda och exakt kontroll, samtidigt som maskinens stilleståndstid minimeras och varje komponents livslängd förlängs.

Giotto är inte bara en maskin, det är ett system som följer användaren i varje steg i produktionsprocessen och som garanterar prediktiv analys och assistans.

Välj färg i listan!

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 134 496 kr

Italienska kvalitetsmaskiner som ända sedan 1972 garanterat god glass varje servering. Detta ihop med enkel användning, skötsel och de senaste funktionerna och teknikerna gör GEL MATIC till ett solklart alternativ på mjukglassmaskiner, allt från det lilla caféet till den största glasskiosken, matkedjan eller restaurnagen.