Chat with us, powered by LiveChat Wexiödisk WD-211E - Tunneldiskmaskin Tvåtank
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Wexiödisk

Wexiödisk WD-211E - Tunneldiskmaskin Tvåtank

Wexiödisk WD-211E - Tunneldiskmaskin Tvåtank Tunneldiskmaskinen WD-211E från Wexiödisk är en högpresterande lösning för effektiv rengöring av stora mängder disk i köksmiljöer.

Artikelnr 121-WD212.211
 
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Wexiödisk WD-211E - Tunneldiskmaskin Tvåtank

Tunneldiskmaskinen WD-211E från Wexiödisk är en högpresterande lösning för effektiv rengöring av stora mängder disk i köksmiljöer. Med sin tvåtankskonstruktion och robusta design levererar denna diskmaskin enastående resultat varje gång.

Funktioner:

 • Effektiv rengöring: WD-211E är utformad för att snabbt och effektivt rengöra stora mängder disk.
 • Tvåtankssystem: Med sitt tvåtankssystem kan diskmaskinen hantera både rengörings- och sköljningssteg, vilket ger optimal hygien och resultat.
 • Hög kapacitet: Den här tunneldiskmaskinen kan hantera upp till X antal tallrikar eller glas per timme, vilket gör den idealisk för restauranger, hotell och andra verksamheter med hög diskhantering.
 • Användarvänlig: WD-211E har en intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att välja önskade inställningar och program.
 • Rostfritt stål: Diskmaskinen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för att garantera långvarig hållbarhet och enkelt underhåll.
 • Energibesparing: WD-211E är utrustad med energieffektiva komponenter och funktioner för att hjälpa till att minska energiförbrukningen och vara miljövänlig.

Ta din diskhantering till nästa nivå med Wexiödisk WD-211E tunneldiskmaskin. Denna pålitliga och kraftfulla diskmaskin kommer att effektivisera din verksamhet och ge enastående rengöringsresultat varje gång.

Wexiödisk grundades 1972 i Växjö, Sverige av Roland Carlsson, Göte Ericsson och Lennart Johansson som alla hade erfarenhet av maskintillverkning för storkök. Redan från starten har företaget präglats av en stark entreprenörsanda, ett stort engagemang och driv bland anställda och företagsledning samt en ambition att erbjuda marknaden diskmaskinslösningar av världsklass.

1999 förvärvade Metoskoncernen samtliga aktier i Wexiödisk och delar av koncernens diskmaskinsproduktion flyttades till Växjö.

2004 förvärvades hela Metoskoncernen inklusive Wexiödisk av Ali Group, och vi blev därmed med i en av världens största koncerner inom storköksutrustning.

Sedan 1974 finns vi på Norremark industriområde, där vi genom åren expanderat i allt större lokaler efterhand som företaget vuxit.