Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional DWCBI331 - Vit
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional DWCBI331 - Vit

Vit proffesionell underbänksdiskmaskin storlek XL med automatisk lucköppning ser till att disken är snabbt torr och sval. Hållbar diskmaskin i rostfritt stål från ASKO.

Artikelnr 133-736393
 
Exkl. moms:
28 995 kr
17 596 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

ASKO DWCBI331.W Proffesionell underbänksdiskmaskin - vit i storlek XL (819 mm)

Denna inbyggda diskmaskin i rostfritt stål för professionell användning med två flexibla korgar rymmer upp till 13 kuvert. Extra hållbar syrafast behållare och en lucka tillverkad i extra höggradigt kvalitetsstål. Automatisk lucköppning med Turbo Combi Drying™ ser till att disken är snabbt torr och sval. Dubbla element med en total effekt på 3150 W garanterar effektiv diskning på kortast möjliga tid. 

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO diskmaskiner med diskresultat som överträffar de flesta förväntningarna. Garanterat högsta kvalité är diskmaskinerna tillverkade i högkvalitativt stål och testas i minst 12 500 timmar innan de lämnar fabriken i Lidköping. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern inom proffskök.

● Bredd: 596 mm
● Höjd: 819 mm
● Djup: 559 mm
● Produkten kan höjas till max: 869 mm
● Display: Topp LCD display 
● Program: 9 

Aqua Safe™ System - heltäckande system som upptäcker och förhindrar vattenläckage. Helsvetsad diskbehållare. Vattentät ytterplåt. Sensor upptäcker vattenläckage utanför behållaren. Aqua Detect™ - registrerar när vattennivån är högre än normalt och ser till att vattnet pumpas ut om nivån blir för hög. Aqua Level Sensor™ - Säkerställer rätt vattenmängd för ett perfekt diskresultat. Skydd mot läckage när maskinen är avstängd. PEX inloppslang med extra lång livlängd. Tidbegränsad påfyllning av vatten. Ljud- och ljussignal som varnar vid läckage. Självrengörande utloppspump.

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 17 596 kr

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.