Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional DWCBI242MXXL.S/1 - Rostfri
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional DWCBI242MXXL.S/1 - Rostfri

Proffesionell hållbar diskmaskin i rostfritt stål från ASKO. Extra tystgående (44 dBa) underbänksdiskmaskin som rymmer upp till 14 kuvert.

Artikelnr 133-737535
 
Exkl. moms:
20 796 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

ASKO DWCBI242MXXL.S/1 Extra tystgående proffesionell diskmaskin - XXL (860 mm hög)

Extra tystgående (44 dBa) diskmaskin i rostfritt stål, för professionell användning med två flexibla korgar rymmer upp till 14 kuvert. Tio program gör att det är enkelt att hitta rätt inställning för helt ren disk, varje gång – och när som helst. Automatisk lucköppning med Turbo Combi Drying™ ser till att disken snabbt är torr och sval.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO diskmaskiner med diskresultat som överträffar de flesta förväntningarna. Garanterat högsta kvalité är diskmaskinerna tillverkade i högkvalitativt stål och testas i minst 12 500 timmar innan de lämnar fabriken i Lidköping. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern inom proffskök.

● Bredd: 596 mm
● Höjd: 859 mm
● Djup: 559 mm
● Antal kuvert: 14 stk
● Energiklass: E
● Antal korgar: 3

Extra hållbar diskmaskinsbehållare i rostfritt stål. Aqua DetectTM - Upptäcker snabbt minsta läckage i motorutrymmet. Läckagevarning även när maskinen är i viloläge. Dräneringspump med antiblock - Skyddar pumpen mot matrester. 8 SteelTM - Diskmaskinens vitala delar tillverkade i rostfritt stål. Dolt värmeelement. Disken behöver inte sköljas tack vare Super Cleaning SystemTM. Automatisk avhärdning för optimalt diskresultat. Antal spolarmar: 2. Antal spolzoner: 9. Jet SprayTM - Extra diskkraft för vaser, flaskor och nappflaskor. Wide SprayTM - Extra diskkraft för grytor och kastruller. Twin TubesTM - Separat spolzon för mellankorgen Cutlery SprayTM - Extra diskkraft för bestickskorgen.

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.