Chat with us, powered by LiveChat Hobart Flaskdisksystem för underbänkdiskmaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hobart

Hobart Flaskdisksystem för underbänkdiskmaskin

Hobart Flaskdisksystem - rengör flaskor i en mängd olika storlekar, från dryckesflaskor till labbflaskor.

Artikelnr 170-04-006410-001
 
Exkl. moms:
8 160 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hobart Flaskdisksystem - rengör flaskor i en mängd olika storlekar, från dryckesflaskor till labbflaskor.

Rengör smidigt och effektivt flaskor i din diskmaskin! Hygieniskt och flexibelt är två mycket viktiga faktorer för alla som behöver diska flaskor och karaffer, vare sig det är en restaurang, hotell eller inom vårdsektorn. Det eftermonterbara flaskdisksystemet från HOBART löser detta smidigt. Enkelt, rent och hygieniskt.

Hygien och flexibilitet är två av de viktigaste faktorerna för alla som måste tvätta återanvändbara flaskor och karaffer, vare sig det är en cateringanläggning, hotell eller medlem i sjukvården. Det eftermonterbara flasktvättsystemet från HOBART levererar båda.
Helt enkelt rent.

Dina fördelar

  • HYGIENSÄKERHET: Tack vare det speciella sprayfästet når vatten och rengöringsmedel hela vägen in i flaskans kropp, vilket säkerställer hygienstandarder som är i linje med kraven i DIN SPEC 10534.
  • MAXIMAL KAPACITET: HOBART-flaskstället kan tvätta 12 flaskor i en mängd olika storlekar på bara en enda tvättcykel.
  • FLEXIBILITET: Vare sig det är återanvändbara flaskor eller någon annan form av diskgods. HOBART underbänksdiskmaskiner kan modifieras i bara ett enda steg genom att ersätta standard disk- och sköljarmen med spraytillbehöret.
  • LÄTT HANTERING: Flasktvättsystemet är mycket lätt att installera och ta bort. Inga verktyg krävs. Det nya tvättprogrammet "Flaskor" kan väljas intuitivt på displayen.

Följer med:

FLASKDISKKORG Den speciella trådkorgen är lämplig för flaskor i en mängd olika storlekar, från dryckesflaskor till labbflaskor.

GALLERINSATS Medföljande gallerinsats till korgen säkerställer att även flaskor med liten diameter förblir i rätt läge.

SPRAYINSATS Sprayinsatsen som är utvecklad för disk av flaskor kan också eftermonteras i alla våra underbänkdiskmaskiner. Trattformade spraymunstycken sprutar vattnet direkt i flaskan. Sprayinsatsen kan lätt rengöras utan verktyg. PR-1120-901-FA-se

Teknisk specifikation
Flaskkorg: 500 x 500 mm / 12 flaskor.
Min. 16 mm flaskhals och max.
113 mm flaskdiameter
Max. flaskhöjd maskinmodell: FP/GP: 330 mm, FX/GX: 370 mm, GXC: 250 mm, GPC: 210 mm

Artikeln innefattar ett komplett flaskdisksystem. Bestående av flaskställ 500 x 500 mm för 12 flaskor (går att köpa enskilt: 170-04-006443-001) inklusive trådfäste för mindre flaskor och sprayfäste med tvätt- och sköljsystem för diskkammaren.

OBS! Diskmaskin ingår inte.

Hobart har i snart 90 år tillverkat diskmaskiner som utmärkt sig med sin höga kvalitet, effektivitet och tillförlitlighet. Hos oss hittar du både diskmaskiner, kringutrustning och reservdelar!