Chat with us, powered by LiveChat Mychef iSensor vakuummaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

mychef

Mychef iSensor vakuummaskin

Vakuumförpackare från mychef. Svetslängd på 315mm. Vakuumpump Busch 8 m3/h. Perfekt till restaurang, hotell och supermarket.

Artikelnr 247-TIS8D1E2-head
 
Exkl. moms:
20 008 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Vakuummaskin Mychef iSENSOR - Helautomatisk kammar vakuumförpackare för proffs i storkök, restauranger, butiker eller slakterier.

En helt fantastisk vakuumförpackare från flerfaldigt prisbelönade Mychef med en unik automatisk funktion. Den enda vakuumförpackaren på marknaden med 100% automatisk funktion för ett perfekt resultat vid varje förpackning. iSENSOR går även att köra i manuellt läge om du själv vill ställa in specifika parametrar för just din produkt. Eller om du vill låta kreativiteten flöda med andra tekniker som att till exempel marinera eller smaksätta med hjälp av vakuumförpackning. Du kan också skapa och behålla konstant vakuum i kammaren. Där du kan experimentera med vakuum över längre tid utan att förpacka.

Tack vare inbyggd bluetooth kan du med hjälp av Mychef-appen fjärrstyra iSENSOR och vakuumförpackningen.

Du kan även ansluta en extern printer för att med hjälp av appen kunna skriva ut etiketter till det man packar. Skriv ut etiketter med namn, datum, förvaringstemperatur eller annan relevant information för maximal ordning och reda i ditt kök.


Utrustad med Vac+ som innebär att när fullständigt vakuum uppnås i kammaren läggs ytterligare vakuumtid på och kraften tvingar luften ut ur porösa livsmedel. Funktionen är anpassad för marinering i påsen, då luften tvingas ur maten ersätts den med marinaden i påsen.

SCS (självkalibreringssystem)
Höjd och väderförhållanden orsakar variation i atmosfärstrycket, vilket påverkar kvaliteten på förpackningen. Av denna anledning kalibreras iSensor och goSensor automatiskt utan användaringripande för att säkerställa ett perfekt vakuum hela tiden.

Soft Air
Progressivt luftintag för bättre anpassning av vakuumpåsen till produkten som ska förpackas. Idealisk för produkter som kan deformeras eller gå sönder under förpackningen. Uppnå estetiskt perfekta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i montrar till försäljning.

AutoClean olja (självrengörande olja)
Kondenserat vatten som släpps ut under tappning tas automatiskt bort och livslängden förlängs på oljan och pumpens hållbarhet. Vakuummaskinen ger dig automatiskt råd om den bästa tiden att genomföra en självrengörande cykel för olja.

Inertgasförpackning
Vilken typ av mat som helst kan förpackas om du vidtar säker livsmedelhantering så kan kvaliteten garanteras på de mest känsliga färska livsmedel så som fisk, skaldjur, grönsaker, etc. Den tillsatta helt föroreningsfria inerta gasen skyddar ömtåliga livsmedels som kan deformeras och skapa hålrum under förpackningen.

iSeal (intelligent tätning)
iSeal reglerar automatiskt tätningstid och temperatur för varje obevakad cykel. Tack vare detta patent förhindras överhettning och livslängden på alla komponenter förlängs. iSeal garanterar perfekta tätningar hela tiden.

Förpackning av överlappande påsar
Den speciella designen av tätningsstången gör att två väskor kan packas på ovanpå varandra, uppnå perfekta förpackning i båda påsarna. Denna lösning minskar produktionstiden med 50 %.

Tätningsstänger (Oberoende tätningsstänger)
En önskad tätningskonfiguration kan väljas utifrån produkten. Maximera vakuumkammarens utrymmet och minimera energin som används i varje cykel.

Tätningsstänger med dubbeletsad tätning
Den nya designen av svetsstången, med dess rostfria förstärkningar, gör den mer robust och hållbar. Det möjliggör dubbeletsad tätning för större livsmedelssäkerhet.

Vakuumkammare i AISI 304 rostfritt stål med rundade kanter
Högkvalitativ och hållbar AISI 304 konstruktion i rostfritt stål, med en rundkantad kammare för mycket enklare rengöring.

Höghållfast, dubbeldämpad metakrylat lock
Höghållfast transparent metakrylat lock med hållbara gångjärn i aluminium och dubbel stötdämpning.

MCV (Multi Cycle Vacuum)
Den patenterade multipla vakuumcykeln genererar automatisk önskad upprepning av vakuumcykler, upp till maximalt 9 cykler, utan övervakning eller behov för att manuellt sänka och höja locket efter varenda en. Detta gör att du kan avlufta såser, färga, marinerna eller tillsätta smakämnen.

Vakuum Standby
Denna funktion tillåter vakuum inuti kammaren i obegränsad tid. Detta möjliggör skapandet av stelnat skum och andra anrättningar såsom marinader med reducerande impregneringstid med upp till 90 % jämfört med den traditionella tekniken.

Anslutningsfri tätningsstång
Tätningsstångens sladdlösa design, tillsammans med den rostfria vakuumkammaren med sin rundade kanter, gör rengöring av vakuummaskinen mycket enklare och snabbare. Optimala hygieniska förhållanden kan upprätthållas hela tiden.

Tiltöppningssystem
Systemet ger enkel åtkomst till alla delar för underhåll, effektiv rengöring av komponenter och oljebyte. 

 • 100% automatisk vakuumförpackning!
 • LED skärm
 • Packa mat i flytande form
 • 10 program
 • Integrerad Bluetooth
 • iOS/Android app
 • Extern vakuumanslutning

Mått utvändiga (BxDxH): 388-620 x 546-626 x 389-453 mm
Mått invändiga (BxDxH): 328-560 x 385-465 x 162-210 mm
Öppningssystem: Automatiskt
Effekt: 0,25 - 0,75 kW
Svetslängd: 315 - 455 mm
Vakuumpump: Busch, 8-20 m3/h
Elanslutning: 230v 50-60hz
Vikt: 36 kg

Som tillval finns Busch pump istället om man föredrar det, kontakta oss för tillval.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.