Chat with us, powered by LiveChat Vacucraft Pro 10 L Behållare
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Vacucraft

Vacucraft Pro 10 L Behållare

Vacucraft Pro 10 L Behållare Vacucraft Pro 10 L tillhör den professionella serien från Vacucraft.

Artikelnr 137-VC-810
 
Exkl. moms:
620 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Vacucraft Pro 10 L Behållare

Vacucraft Pro 10 L tillhör den professionella serien från Vacucraft. En serie som erbjuder unika förvaringsbehållare med funktionen att skapa vakuum inne i lådan extraherar den luft som annars orsakar bakterietillväxt och som gör livsmedel dåliga. Dessa innovativa vakuumförseglade behållare kan bevara och förvara livsmedel upp till fem gånger längre än traditionella förvaringsprodukter. Tack vare detta kan din verksamhet minska matsvinnet, vilket gör att du sparar både miljö – och pengar.

Materialet

Behållarna tillverkas av Eastman Tritan™ som är väldigt slitstarkt och förlänger produktens livslängd avsevärt, dessutom är det BPA-fritt, till skillnad från billig plast som ofta innehåller toxiner som är skadliga både för vår individuella hälsa och för vår planet. Tritan är  mer resistent mot lukt, fläckar och kvarsittande smak. Även materialets kristallklara genomskinlighet är något som uppskattas av många. Dessutom är de diskmaskinsvänliga.

Livsmedelsprodukter måste kunna stå emot hård användning, frekvent rengöring, och de strikta regler som finns för livsmedelssäkerhet, detta är extra viktigt när de används i proffsmiljö. Därför förlitar sig allt fler restauranger mer på BPA-fria produkter – som lever upp till de hårt ansatta krav på ställs på industrin.

Elektrisk pump

Den elektriska, automatiska pumpen avlägsnar all luft på bara några sekunder med bara ett knapptryck. För att göra det ännu lättare känner den automatiskt av när all luft avlägsnats och slutar då pumpa.
OBS! Pumpen säljs separat (VC-811)

Fler tillgängliga storlekar
Vacucraft PRO 2 L (VC-812)
Vacucraft PRO 4 L (VC-814)
Vacucraft PRO 6 L (VC-816)
Vacucraft PRO 8 L  (VC-818)

VacuCraft är ett företag som prioriterar att ta fram produkter som värnar om människors hälsa. Därför erbjuder dem förvaringsbehållare som inte innehåller skadliga toxiner samtidigt som de bevarar mat och håller den fräsch längre.