Chat with us, powered by LiveChat Mychef Vakuumkantin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef Vakuumkantin

Mychef vakuumkantin med lock i flera storlekar Förvara känsliga råvaror i vakuum med hjälp av en vakuumkantin.

Artikelnr 247-TVAA0006-head
 
Exkl. moms:
1 211 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef vakuumkantin med lock i flera storlekar

Förvara känsliga råvaror i vakuum med hjälp av en vakuumkantin. Liknar en vanlig GN 1/1 kantin men med förstärkt konstruktion för att klara trycket från en vakuumpump.

Anslut enkelt det externa munstycket från en vakuummaskin eller vakuumpump i lockets ventil. Locket är utrustat en silikonpackning som försluter kantinen och vakuumet kan behållas i kantinen och dina råvaror ligger säkert förvarat i kantinens vakuum.

Storlek: GN 1/1 530 x 325

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.