Chat with us, powered by LiveChat Mychef - Rostfritt stållock
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mychef

Mychef - Rostfritt stållock

Mychef - Rostfritt stållock för GN 1/1 eller 1/2 kantin perfekt för sous-vide Lock i rostfritt till Mychef vakuumkantin.

Artikelnr 247-TVAA0012-head
 
Exkl. moms:
944 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Mychef - Rostfritt stållock för GN 1/1 eller 1/2 kantin perfekt för sous-vide

Lock i rostfritt till Mychef vakuumkantin. Locken har en öppning på ena kortsidan. Perfekt för Sous-vide eller montera locket över plastlocket med ventil för vakuumpump så kan du stapla kantinerna ovan varann utan att skada plasten.

Så sent som under 2011 presenterade sig Mychef när de lanserade en Tektherm ugn som gav dig möjligheten att laga mat vid låg temperatur utan vattenbad, vilket var starten på en ny milstolpe för professionella kök. Med patenterad teknologi smart användargränssnitt, attraktiv design och användarvänlighet, levererar flerfaldigt prisbelönade Mychef oöverträffade nivåer av matlagningsupplevelse och kvalitet. Nuförtiden finns dess produkter i köken hos de mest krävande catering-, hotell- och matproffs som värdesätter Mychef för dess produkters tillförlitlighet och innovation, och den höga kvaliteten på resultaten de producerar vare sig om det är en av deras smarta vakuumförpackare eller högeffektiva kombiugnar.