Chat with us, powered by LiveChat Köp Pacojet 2 PLUS, Glass- och Sorbetmaskin | widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Pacojet

Pacojet 2 PLUS - Sorbet & Glassmaskin

Nya Pacojet 2 Plus med smart repeat-funktion sparar tid och ger ännu finare och slätare produkter. Laga mat i världsklass med Pacojet 2 PLUS!

Artikelnr 173-18403
 
Exkl. moms:
59 900 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Pacojet 2 PLUS för Glass, Sorbet, Mousse och mat i världsklass med bara en knapptryckning!

Mästaren i köket, en revolutionerande köksmaskin som gör succé i köket. Laga mat i världsklass och minimera matspill.

Vad är Pacojet?

Pacojet är en dynamisk, professionell köksapparat som gör det enkelt att producera högkvalitativa rätter och samtidigt spara tid, arbetsinsats och reducera matsvinnet. Tiotusentals kockar världen över förlitar sig på Pacojet när de skall producera utsökta mousser, såser och glass med ett enkelt knapptryck. Oavsett årstid blir dina kulinariska kreationer uppskattade för dess intensitet och naturliga smaker.

Fördelar med Pacojet

  • Mångsidig – lämplig för bearbetning av alla typer av livsmedel med läckra resultat
  • Ekonomisk
  • Snabb process – en portion tar bara 20 sekunder
  • Kalibrerade portioner
  • Minimalt behov av förberedning
  • Inget matsvinn
  • Kompakt – passar i alla kök
  • Omfattande – inkluderar alla tillbehör du behöver
  • Precisionskonstruktion – utvecklad i Schweiz, med schweizisk teknik och ISO-certifierad tillverkning

Hur fungerar Pacojet?

En ny prägel på kreativ matlagning.

  • Välj ut färskt kött, fisk frukt eller grönsaker av hög kvalitet och placera i en rostfri Pacojet-bägare.
  • Lägg till dina utvalda ingredienser och fyll upp med valfri vätska.
  • Ställ bägaren i frysen i minst 24 timmar. Optimal temperatur vid pacossering är -18 °C till -23 °C.
  • När det sedan är dags att använda den, placera bägaren i Pacojeten, välj antal portioner och tryck “Start”.

Med hög noggrannhet roterar Pacojetkniven med 2000 varv per minut och skivar mikro-tunna skivor ur det frusna innehållet vilket resulterar i en ultra-fin textur. Oanvänt innehåll i bägaren förblir homogent infryst och kan användas när det passar dig.

“Pacossering” = processa frysta livsmedel utan att först tina dem.

Pacojet Care Catering

Lösningen för alla dina cateringbehov inom vården. Skapa kvalitetsmåltider från färska ingredienser samtidigt som du tar hänsyn till särskilda kostbehov.

  • Förvandla måltiden till ett dagligt nöje för alla gäster
  • Erbjud samma meny till alla gäster – även gäster som kräver specialdiet
  • Framställ färsk, icke-processad mat på ett tids- och kostnadseffektivt sätt
  • Bevara alla viktiga vitaminer och näringsämnen vid tillagning
  • Undvik slöseri: alla ätliga delar av livsmedlen kan utnyttjas

Ekonomisk och enkel att använda. Pacojet möjliggör effektiva, högkvalitativa lösningar för din matlagning inom vården.

Medfölande tillbehör:

  • Pacojet 2 PLUS
  • Användar manual
  • Ytterbehållare
  • Bägar behållare
  • Pacosseringskniv med titanbeläggning (förbättrad livslängd)

Tryck HÄR för att få inspiration med filmer från Pacojet!

 

Pacojet gör glass, sorbet, mouse eller maträtter i världsklass med bara en knapptryckning. En revolutionerande köksmaskin som tiotusentals kockar världen över förlitar sig på för att skapa utsökta måltider. Här hittar du maskiner, tillbehör och reservdelar.