Chat with us, powered by LiveChat Vitamix Mixer Vita-Prep 3 Blender
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Vitamix

Vitamix Mixer Vita-Prep 3 Blender

Vitamix blender med oöverträffad prestanda i professionella kök!

Artikelnr 137-58627
 
Exkl. moms:
12 510 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Vitamix Vita-Prep 3 Blender

Oöverträffad prestanda i professionella kök! Yrkesverksamma kockar och restaurangskolor världen över förlitar sig på Vita-Prep 3 och dess exceptionella kraft, mångsidighet och prestanda. Vita-Prep 3 klarar av att allt från att hacka ömtåliga ingredienser till att mixa kompakta puréer,  och gör det dessutom med perfekt resultat.

Smart produktdesign

  • Med en kraftfull motor med toppeffekt på ≈3 hk som ger oöverträffad prestanda när du ska skapa silkeslena puréer, mala, hacka med mera. Den avancerade kylfläkten i motorn ger optimal tillförlitlighet under de mest hektiska driftstimmarna.
  • Variabel hastighetskontroll och pulsfunktion gör det enkelt att finjustera konsistensen på alla typer av rätter.

  • 2 liters kanna, tillverkad i slitstarkt, hållbart BPA fri Eastman Tritan med laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål. Kan inte diskas i maskin!

  • Det ventilerande locket i kannan släpper ut ånga och möjliggör att mixa varma vätskor samt att tillsätta ingredienser under tiden du mixar för att justera konsistensen. Det är även genom lockpluggens öppning som tampern/plastpinnen används. Tampern har en ”plastkrage” som gör att när den används genom lockets öppning kommer den aldrig i kontakt med knivbladen och kan användas när maskinen går på full speed.

Innehåller Vita-Prep 3 motorbas (svart), 2 liters standardkanna komplett med knivbladsuppsättning och lock, samt tamper.

Teknisk information:

Vikt: 6,73kg
Mått: 229×203×514 mm

Redan år 1949 skapade grundaren Villiam den första Vitamix-blendern för att hjälpa familjer att äta hälsosammare. Idag är Vitamix ledande inom professionella Mixers och Blenders av absoluta topkvalitét.

Vitamix har 10-tals patent på både blender och knivar och har fått många fina priser och utmärkelser genom åren.

Det borde stå en vitamix i varje kök!